İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin'den Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

TAKİP ET

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Şahin, mesajında tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlayarak, sevgi, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya dileğinde bulundu.

"Değerli İscehisarlı Hemşehrilerim,

Ramazan ayının sonunda sevdiklerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığımız, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın en üst seviyede olduğu Ramazan Bayramı'na ulaşmanın sevincini hep birlikte paylaşıyoruz.

Bayramlar, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularımızı pekiştirdiğimiz, birbirimize olan bağlarımızı güçlendirdiğimiz özel günlerdir. Bu bayram da tüm kalbimle, sevgi ve şükran duygularımı en içten şekilde sizlerle paylaşıyorum.

Ülkemizin deprem sebebiyle içinde bulunduğu zorlu süreçte, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın önemi daha da arttı. Bu zorlu günleri de birlikte atlatacağız. Ramazan Bayramı'nın getirdiği huzur ve mutlulukla, hepimizin hayatına güzellikler getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, İscehisarlı hemşehrilerimin, tüm İslam âleminin ve milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramınız mübarek olsun.

Ahmet Şahin İscehisar Belediye Başkanı İscehisar