İnstagram'da yukarı kaydır dönemi sona erdi! İşte yeni özellik...

TAKİP ET

Dünya çapında milyarlarca kişinin kullandığı sosyal medya platformu Instagram, hikayeler özelliğinde yer alan 'yukarı kaydır' özelliğini kaldırdı. Ancak hikayesine link bağlantısı verenler üzülmesinler, İnstagram'da link verme işlemi yeni özelliği ile devam ediyor. İşte o özellik..

Instagram, hikayeler özelliğinde yer alan 'yukarı kaydır' özelliğinin kullanımını kaldırdı. . İnstagram bu özelliğin yerine bağlantılar, özelleştirilebilir bir sticker’a ekleme şeklinde yeni özellik getirdi.

Bu değişiklikle birlikte instagram kullanıcıları, hikâye kısmında yer alan bağlantıya ulaşmak için yukarı kaydırmak yerine hikayeye eklenen sticker’a tıklayacaklar. Hikayelerde bağlantılara yer verecek olan sticker, hikayeyi atan kişiler tarafından özelleştirilebilecek.

3 Eylül 2021 tarihi ile İnstagram'da yeni link verme şekli değişti. 

Instagram, hikayeler özelliğinde yer alan 'yukarı kaydır' özelliğinin kullanımı sona ererek 3 Eylül 2021 tarihi ile yeni link verme sistemine geçti. 

Instagram'da link vermek isteyenler Hikaye kısmına girip kullanacakları resmi seçtikten sonra gülen yüz ifadeleri stickera tıklayacaklar. Tıklama sonrası açılan panelde link köprü işareti olan BAĞLANTI yazan yere tıkladıklarında hikayelerine link verme özelliği aktif konuma gelecek. Sonrasında linki vererek hikayelerini linkli olarak yayınlayabilecekler.

Haber : Afyon Kent Haber

instagram link verme instagram link vermek instagram link verme para kazanma instagram link vermek için instagram linki verme