İmam namaz kıldırdıktan sonra yaşamını yitirdi

TAKİP ET

Kahramanmaraş Hacı Ali Sabancı Camisi'nde imamlık yapan 58 yaşındaki Arif Köşker cemaatle namaz kıldıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Ancak İmam Köşker, kurtarılamayarak vefat etti

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi Bayazıtlı Mahallesi'ndeki Hacı Ali Sabancı Camisi'nde imamlık yapan Arif Köşker, 24 Temmuz 2021 tarihinde ikindi namazını cemaati ile birlikte kıldı. Arif Hoca namaz kıldırdıktan sona cübbesini çıkarırken bir anda yere yığıldı.

Camideki cemaatin çağırdığı 112 sağlık ekipleri, Arif Köşker'i Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Hastanede tedaviye alınan Köşker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Arif Köşker'in vefatı, ailesini ve cami cemaatini yasa boğdu. 37 yıldır imamlık yapan Ali ve Tayyip Köşker'in babaları,Ziya,Cemil ve Harun Köşker'in Kardeşleri Hacı Ali Sabancı İmam Hatibi Arif Köşker'in cenazesi, Hacı Ali Sabancı Camisi'nde Saat 11:00'de kılınan cenazenin ardından Kılağlı Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.


 

imam arif köşker kahramanmaraş haber