İlkokullar Arası Beceri Temelli Bilgi Yarışması Ön Eleme Turu Yapıldı

TAKİP ET

İlkokullar arasında gerçekleştirilen "Yetenekli Eller Hem Eğleniyor Hem Yarışıyor" temasıyla düzenlenen Beceri Temelli B...

İlkokullar arasında gerçekleştirilen "Yetenekli Eller Hem Eğleniyor Hem Yarışıyor" temasıyla düzenlenen Beceri Temelli Bilgi Yarışması ön eleme turu, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü Sezai Keklicek, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla yapıldı. Yarışmanın amacı, öğrencilerin görev ve sorumluluk bilincinin gelişmesi, kendilerini toplum içinde doğru ifade etmeleri, hızlı ve doğru karar verebilmeleri, doğru bilgiyi seçebilmeleri, el becerilerini geliştirmeleri, centilmence rekabet edebilmeleri ve kendilerine güvenmelerini sağlamaktı.

Yarışmada, Balon Şişirme, Ahşap Bloklarla Kule Yapma, Mandallarla Yerdeki Kalemleri Bardak İçerisine Koyma, Pomela Oyunu ve İpe Boncuk Dizme oyunları sergilendi. İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencileri, tüm becerilerini gösterdiler ve keyifli zaman geçirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, yarışmalarda becerilerini sergileyecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Yarışmanın final turu 01.06.2023 Perşembe günü saat 10.00'da Kamil Miras Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek ve tüm öğrenciler ile veliler davetli olacaklar.