İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın açılış programına katıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN Endüstri 4.0 Döngüsel Ekonomi Modeli Uygulamaları Açılış Programına Katıldı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Teknik Destek kapsamında hazırladığı Zafer Kalkınma Ajansı aracılığıyla desteklenen Endüstri 4.0 Döngüsel Ekonomi Modeli Uygulamaları eğitici eğitimi 5-9 Nisan 2021 tarihleri arasında pilot program olarak Afyonkarahisar Merkez İlçede tespit edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görevli 20 idareci ve öğretmenimizin katılımı ile yapılacaktır.

Açılış Programına Katılan İl Milli Eğitim Müdürü Metin YALÇIN; “Yapılacak eğitim ile öğretmenlerimiz döngüsel ekonomi ve sanayi 4.0 programları bölümünde bilgi ve yeteneklerini geliştirecekler. Eğitime katılan öğretmenlerimiz bilgi, yetenek ve tecrübelerini hem açılacak kurs ve seminerlerde; hem de atölye/laboratuvar ve kuramsal derslerde öğrencilerimize transfer fırsatı bulacaklar. Öğrencilerimiz lüzum derslerde, lüzumse açılacak kurslarda aldıkları eğitimler sonucunda etkin, üretken bir anlayışla kendisine güvenen, geleceğe umutla bakan ve geri dönüşüm sektörünün greksinimlerini karşılayabilecek bilgi ve yetenek donanımına sahip gençlerimizin, mezun olduktan sonra istihdam olanakları ve iş bulma kapasiteleri artacak. Bu eğitimin verilmesinde emeği geride bıraktığımız ve eğitime katılan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış Programı anı fotoğrafı çektirilmesi ile son buldu.