İl Milli Eğitim Müdürü Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezlerini Ziyaret Etti

TAKİP ET

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Betül Ersöz Özcan ile birlikte Du...

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Şube Müdürü Betül Ersöz Özcan ile birlikte Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, 2023 yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme süreci kapsamında gerçekleştirilen Müzik Yetenek Alanı Bireysel Değerlendirme Uygulaması'nı incelemek için yapıldı. Müzik Yetenek Alanı Değerlendirme Komisyonu üyeleriyle bir araya gelen Sünnetci, süreç hakkında bilgi aldı. Sünnetci, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hakan Gümüş ve değerlendirme komisyonu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ettikten sonra, Bilim ve Sanat Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü, Afyon Kocatepe Üniversitesi ve Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi ortaklığında yürütülen "İlimiz Sandıklı Akdağ Bölgesi Yaban Hayvanlarının Envanterinin Oluşturulması İçin Gerekli Çalışma ve Raporlama İşlemlerinin Yapılması" projesi için kullanılmak üzere Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı'nın desteğiyle Bilim ve Sanat Merkezi'ne kazandırılan MATRICE 300 RTK Drone Seti'ni inceledi. Ayrıca, proje hakkında bilgi almak için Proje Koordinatörü Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Hakan Gümüş ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hidayet Kılcan ile görüştü.