İkinci 15 Temmuz mu?

TAKİP ET

Şaban Öztürk'ün Afyon Kent Haber'de yayınlanan hafta başı köşe yazısı İkinci 15 Temmuz mu?

Boğaziçi’ndeki bir avuç öğrencinin çok ötesinden bir senaryo, bir hazırlık var.. 

Ucu Atlantik ötesine dayanan bir hazırlık..Bunu sadece içerideki muhalif siyasi partilerin ittifakı olarak görmeyin..Bir müdahale cephesi kuruldu..Biden’dan sinyal geldikten sonra harekete geçtiler..Örtülü niyet, hesap, hazırlık, açık harekete dönüştürüldü..

Bu cephenin içinde PKK ve DHKP-C gibi terör örgütleri var, 15 Temmuz’u yapan FETÖ’cüler var, bu örgütlerin vesayet altına aldığı siyasi partiler var..

Bu cephenin içinde Karabağ’daki Ermenistan, Doğu Akdeniz’deki Yunan-Avrupa ittifakı, Libya’daki Fransa, Suriye ve Irak’taki terör baronları var..

“Türkiye’nin yükselişi”ni engellemeyi öncelikli mesele olarak gören Batı bloku var..

15 Temmuz’u bir kez daha deneyecekler!.

Bu kadar yaygın bir cephenin tek bir amacı var: Türkiye’yi durdurmak ve yeniden vesayet altına almak, kontrol alanına çekmek, Anadolu’ya hapsedip teslim almak..Şu an olan; 15 Temmuz’da yapamadıklarını yapma hazırlığıdır..Bir kez daha deneyecekler..

MİT kriziyle başladılar. 17-25 Aralık müdahalesiyle devam ettiler. Baktılar olmuyor, 15 Temmuz’da doğrudan saldırıya geçtiler..Şimdi FETÖ şunu mu diyor?!.

“15 Temmuz’da son darbeyi vurduk, başaramadık. Türkiye daha da güçlendi..Hazır Biden niyetini belli etmişken, sinyal hatta talimat vermişken, gelin hep beraber bir kez daha deneyelim. Aksi takdirde sadece biz değil, siz de tasfiye olacaksınız.”

Kurulan iç cephede yer alanlar Osmanlı’yı yıkanlarla, Türkiye’yi yıkmak için, pazarlık mı 
yapıyorlar?!.

Suriye’de, Libya’da, Karabağ’da kimler yenilmiş bugünlerde çıkıyor. Biz; Suriye’de PKK ve DEAŞ ile patronları, Libya’da Fransa, Karabağ’da Ermenistan yenildi sanıyorduk. Akdeniz’de bir çokuluslu ittifakla hesaplaşıyoruz biliyorduk. Zaten de öyleydik..

Sadece onlar yenilmemiş. Bizimkiler de yenilmiş..

Bunu da biliyorduk ama bu kadar çirkinliğe, çirkefliğe, arsızlığa, bu kadar açıktan içeriden vurmaya, bu kadar ihanete tanık olmayız diye umuyorduk.

Dışarıdaki zaferlerin intikamını içeride alıyorlar..Rövanş alıyorlar. Örgütleniyorlar. Cepheler kuruyorlar. Terör kapılarını aralandırıyorlar..

“Gel Boğaziçi Üniversitesi’ne el koy” çağrısı yapıyorlar..

“Gel Türkiye’ye müdahale et, el koy” çağrısı yapıyorlar..

“İşgal de etseniz, ülkeyi de parçalasanız kabulümüzdür yeter ki gelin” diyorlar..Onlar vurdukça biz daha ileri gideceğiz..Böyle olacak, göreceksiniz..

On yıllarca enerjimizi, kaynaklarımızı, insanımızı, ülkemizi içeride, iç kavgalarla tükettik..Bizi Anadolu’ya sıkıştırdılar, her yönden saldırı altında bıraktılar..Fakirliğe, rezilliğe, onursuzluğa mahkûm ettiler..Alay ettiler, itibarımızı kırdılar. Kaynaklarımızı talan ettiler..Ekonomimizi çökertip üç kuruşa mahkûm ettiler..

İlk kez başımızı kaldırıp dünyaya baktık..Sınırlarımızın ötesine, coğrafyamıza baktık.,Yeniden başımızı önümüze eğdirmeye çalışıyorlar..Yeniden iç kavgalara, sonu gelmez terör dalgalarına mahkûm etmek istiyorlar..

Yenilmeyeceğiz..Asla pes etmeyeceğiz..2023 öncesi bu son müdahaleyi de savuşturacağız..

Onlar vurdukça biz daha ileri gideceğiz..Ne yaparlarsa yapsınlar..

Bir tek selaya bakarız.. Alır abdestimizi çıkarız meydanlara..

Olacak olan budur..Hep birlikte göreceğiz..