Ihlamur Kız Yurdu - Aydın'da Konfor ve Güvenin Mükemmel Adresi!

TAKİP ET

Eğitim hayatınızı renklendirmek, konfor ve güvenin tadını çıkarmak için Aydın'ın merkezinde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Ihlamur Kız Yurdu, ayrıcalıklı konaklama ve sunduğu hizmetlerle öğrencilerin tercihi olmaya devam ediyor.

Ferah ve Lüks Odalar

Aydın'da mevcut en geniş ve ferah 1, 2 ve 4 kişilik odalarımız, modern tasarımı ve konforuyla öğrencilerimizi karşılıyor. İster bireysel isterseniz arkadaşlarınızla birlikte konaklayın, aile sıcaklığında bir deneyim yaşayın.

Zengin Kahvaltı ve Akşam Yemeği Menüsü

Sabahları açık büfe kahvaltı ve akşamları ev yemeği lezzetindeki 4 çeşit akşam yemeği ile öğrencilerimize lezzet dolu anlar sunuyoruz. Haftalık menü planlarımızı ilan panosunda görebilirsiniz.

Merkezi Konum ve Kolay Ulaşım

Aydın'ın en merkezi konumunda bulunan yurdumuz, Adnan Menderes Bulvarı'na 100 metre uzaklıktadır. Üniversite otobüs duraklarına yakınlığı ve çevresindeki alışveriş noktalarıyla sizlere pratik bir yaşam sunuyor.

Ücretsiz Çamaşır Yıkama ve Ütü Hizmeti

Çamaşır yıkama hizmetimizden ücretsiz olarak yararlanabilir, istediğiniz zaman ütü odamızı kullanabilirsiniz. Bu ayrıcalıklı hizmetle sizin için zaman kazanıyoruz.

"Sınırsız İnternet ve Etüt Salonu

Yurdumuzda tüm katlarda sınırsız kablosuz internet hizmeti bulunmakta, odalar haricinde ders çalışabileceğiniz etüt salonu imkânı sunmaktayız.

Sıcak ve Güler Yüzlü Personel

Ihlamur Kız Yurdu'nda sıcak bir atmosfer ve güler yüzlü personelimizle aile ortamını hissedeceksiniz. Sizleri bekliyor, hayalinizdeki konforu sunmak için sabırsızlanıyoruz!

Temizlik ve Düzen Güvencesi

Ihlamur Kız Yurdu olarak, temizlik ve düzeni ön planda tutuyoruz. Odalarınız ve yurdumuz düzenli aralıklarla ücretsiz olarak temizlenir, böylece siz sadece eğitiminize odaklanabilirsiniz.

Alt Başlık 10: "Sıcak Su ve Merkezi Isınma"

Yurdumuzda 7/24 sıcak su imkânı sunarak, her an duş keyfi yapabilme özgürlüğü sunuyoruz. Ayrıca, 24 saat merkezi kaloriferli ısınma sistemiyle sizi soğuk günlerde sıcacık tutuyoruz.

Alt Başlık 11: "Kablosuz Sınırsız İnternet ve Etüd Salonu"

Tüm katlarda kablosuz ve sınırsız internet hizmetimiz ile ders çalışabilir, ödevlerinizi tamamlayabilirsiniz. Etüd salonumuzda ise sessiz bir ortamda odanızdan farklı bir yerde çalışma imkânı bulabilirsiniz.

Ihlamur Kız Yurdu olarak sizlere konforlu ve ayrıcalıklı bir öğrenci yaşamı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizimle tanışmak ve bu özel deneyimi yaşamak için hemen başvurun!