İGF Başkanı Kurban Bayramı mesajı yayımladı

TAKİP ET

İnternet Gazetecileri Federasyonu (İGF) Genel Başkanı Mesut Demir, 2021 yılı Kurban Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında, bayramın Türk milleti, medya sektörü ve insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Bayramların hem İslami, hem de kültürel anlamda ülkemiz ve dünyada mühim bir yere sahip olduğunu ifade eden İGF Genel Başkanı Mesut Demir, “Hayatın gerçeklerini, sosyal ve kültürel hayatı haberleriyle halka duyuran medyalarımız, bu mübarek vazifiyeti bayram seyran demeden icra etmektedir. Her sektöre bayram tatili bulunmaktadır ama internet medyası, 7/24 görevde hizmete devam etmektedir. Gazetecilik mesleğini bu zorlu şartlarda yürüten meslektaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlama ediyor. Allah, kesilen kurbanları, uygulanan ibadetleri kabul eylesin” dedi.

Bayram tatili amacıyla yola çıkanları da uyaran Demir, trafik kurallarının uyulması gerekliliğini belirterek, “Bizler internet medyaları olarak güzel haberleri bildirmek istiyoruz. O yüzden trafik kurallarına uyalım. Hız yapmadan 5 dakika geç olsun mantığıyla gideceğimiz yere gidelim. Bayramda sevdiklerimizi üzmeyelim. Kurban Bayramı’nın esenlik, neşe, huzur, bereket getirmesini diliyorum. Bayramınız mübarek olsun” diye konuştu.