İbrahim Yurdunuseven, Anneler Günü Mesajı!

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı İbrahim Yurdunuseven Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yurdunuseven mesajında ifadelere yer verdi

İnsan olmanın temelinde yatan sevgi, saygı, merhamet, sabır ve fedakarlık gibi duyguların sembolü olan annelerimiz, barındırdıkları yüce duygularla toplumun temeli olan ailelerimizin ve dolayısıyla toplumumuzun en önemli rol modelidir.

Annelik sadece bir çocuğu dünyaya getirmekle asla sınırlandırılamaz. Anne bir bireyi, bir aileyi, nihayetinde bir toplumu kuran sağlam değerlerin kurucusu, koruyucusudur. Kendi hayatından fedakarlık ederek çocuğunu ailesini herşeyin üzerinde tutarak tabiri caizse, yemeyen yediren, giymeyen giydirendir anne. Bizlere düşen böylesine büyük sevgi ve fedakarlık kaynağı annelerimizi, sadece bir gün değil her gün hatırlamalı ve el üstünde tutmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Peygamberimizin "Cennet annelerin ayaklarının altındadır." buyurduğu tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum."dedi.