İbrahim Yurdunuseven 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

TAKİP ET

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilimiz Av. İbrahim YURDUNUSEVEN, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Milletvekilimiz Av. İbrahim YURDUNUSEVEN, Bağımsız ve özgür basının demokratik bir hukuk devletinin en önemli öğelerinden biri olduğunu ifade etti.

 

Milletvekilimiz Av. İbrahim YURDUNUSEVEN, “Basın ve Gazeteciler kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak, vatandaşlarla kamu kurumları arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak, toplumu eğitmek ve düşünce dünyasını zenginleştirmek gibi çok önemli bir rol üstleniyor. Günümüzde taşıdığı değer ve önem gittikçe artan iletişimin en etkili kanallarından olan basın, yıllar boyunca halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesi olmuştur. Basın ve yayın organlarımız gelişen ve değişen dünyada adeta bizlerin gözü, kulağı olarak toplumsal olaylara farklı pencerelerden bakarak   değerlendirme yapma imkanı sunmaktadırlar. Bütün basın emekçilerimizin 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlu olsun. Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarına huzurlu, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.