İBRAHİM ÇELİK, İLK YARI İSTEDİĞİMİZ GİBİ OYNAYAMADIK

TAKİP ET

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Afjet Afyonspor 2. Yarının ilk maçında evinde Tokatspor'u ağırlayarak 3 puanında sahibi oldu. Maç ilgili açıklamalarda bulunan Sportif Direktörümüz İbrahim Çelik, 'İlk maçlar çok zorlu geçer, bugünde maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu oynayamadık' dedi

Geçtiğimiz Pazar günü evinde konuk ettiği Tokatspor’u 2-0’lık net bir sonuç ile mağlup ederek 3 puanın sahibi olan temsilcimiz Afjet Afyonspor, rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

Tokatspor maçının ardından basın toplantısına katılan Sportif Direktörümüz İbrahim Çelik ve futbolcu Nazmi Candoğan maçla ilgili görüşlerini açıkladılar. İbrahim Çelik “ İlk maçlar çok zorlu geçer, bugünde maçın ilk yarısında istediğimiz oyunu oynayamadık. İkinci yarıda ise futbolcularımız mükemmel mücadele ettiler ve iki güzel gol atarak galip geldik. Futbolcu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. Bütün camia olarak birlik ve beraberlik içinde layık olduğumuz yerlere geleceğimize inanıyoruz” dedi.

 

1. LİGE BİZ DAHA LAYIK OLDUĞUMUZA İNANIYORUZ

1’inci ligin bize daha layık olduğunu düşünüyoruz” diyen futbolcu Nazmi Candoğan ise “İlk 45 dakikada istediğimiz oyunu oynayamadık. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti ve iyi kapandıkları için istediğimiz pozisyonları bulamadık. İkinci devre çok iyi mücadele ederek pozisyonlar bulduk ve iki gol atarak galip gelmesini bildik. Şampiyonluk için mücadele ettiğimiz diğer takımların tesislerine ve taraftarlarına bakınca 1. Lige biz daha layık olduğumuza inanıyoruz. Taraftarlarımızın desteği ile inşallah bu hedefimize ulaşacağız.”

 

19.HAFTA

BODRUM BODRUMSPOR-İNEGÖLSPOR

TUZLASPOR A.Ş.-SANCAKTEPE BELEDİYE SPOR

BUCASPOR-EYÜPSPOR

ETİMESGUT BLD. SPOR-KOCAELİ BİRLİK SPOR

TOKATSPOR-KASTAMONUSPOR 1966

SİVAS BELEDİYE SPOR-AMED SPORTİF FAALİYETLER

MENEMEN BELEDİYE SPOR-SARIYER

MERSİN İDMANYURDU-AFJET AFYONSPOR

HATAYSPOR-KEÇİÖRENGÜCÜ