Hüseyin Ceylan Uluçay: "Soruna Odaklanıp Çözüm İçin Çalışacağız"

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, bugün de yoğun bir mesaiyle çalışmalarını sürdürdü. Günün neredeyse tamamını sahada geçiren Uluçay, çeşitli etkinliklere katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

Uluçay, AFAD, AFSÜ, Mareşal Fevzi Çakmak Mahalle buluşması, AFJET ve Gençlik Buluşması gibi etkinliklere katılarak partililerle bir araya geldi.

"Mutlu Şehir Afyonkarahisar'ı Birlikte İnşa Edeceğiz"

Ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada Uluçay, şunları söyledi: "Bizim davamız birlik davasıdır. Afyonkarahisar'da yaşayan her bir vatandaşımızı bir ve beraber kılma davasıdır. Bu sebeple her zaman 'Bir olacağız, diri olacağız, iri olacağız' diye haykırıyoruz. Birliğimizi ve dirliğimizi korumak için milli iradeye sahip çıkan da aziz milletimizdir. Biz şehrimizde bu hassasiyetle gönül gönüle konuşarak kardeşliğimizin daim olduğunu biliyoruz."

Soruna Odaklanıp Çözüm İçin Çalışacağız

Uluçay, şehrin sorunlarına odaklanarak çözüm için çalışacaklarını vurgulayarak şunları ekledi: "Kimseyi ötekileştirmeden, siyasi tercihlerini sormadan, soruna odaklanıp çözüm için çalışacağız. Mutlu şehir Afyonkarahisar'ı birlikte inşa edecek ve güzel yarınlara hep birlikte yürüyeceğiz. Memleketimize en iyi hizmeti getirmek adına çalışacak ve şehrimize yeni yatırımlar kazandıracağız."