Hüseyin Ceylan Uluçay, sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor

TAKİP ET

AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay,: "Vatanına ve Milletine Bağlı Afyonkarahisar Halkı Terörle Mücadele Fezlekesine Red Verenlere Oy Vermeyecek"

AK Parti'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sahada aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bugün kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Uluçay, önemli bir açıklama yaparak şunları belirtti: "Bizim milletimiz, terörle mücadele fezlekesine red verenlere oy vermeyecektir." Uluçay, "Vatanına ve milletine bağlı Afyon halkı, Pazar günü sandıklarda kararını net bir şekilde verecektir," şeklinde konuştu.

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiği sırada önemli bir açıklama yaptı.

"Vatanına ve Milletine Bağlı Afyonkarahisar Halkı Terörle Mücadele Fezlekesine Red Verenlere Oy Vermeyecek"

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Bizler hizmet siyaseti yaparken, bazıları maalesef söylem ve kavga siyaseti ile meşgul oluyor. Yıllardır adı kavga ile anılan malum zihniyet, terör ve teröristlere destek veren HDP ve bugün yeni adıyla DEM olan parti ile ilişkilerini milliyetçi olan Afyonkarahisar halkının gözlerinin içine baka baka montaj iddiası ile geçiştiriyor. Türkiye’yi soykırımcı ve işgalci görenlerle olan diyalogunu sorgulayan gazeteci kardeşlerimize de 'cevap vermiyorum' diyor. Cevap vermiyor değil, veremiyor. Çünkü yıllardır kamera önündeki yakınlıklarını Türkiye gördü, şahit oldu. Bunu gören Müslüman Türk milleti, bu zihniyete asla oy vermez, veremez. Bizim milletimizin eli, teröristlerin fezlekesine red verenlere oy vermez. Bizim milletimiz, kendini yok sayarak proje bile sunmaya tenezzül etmeyenlere oy vermez."

"Vatanına ve Milletine Bağlı Afyonkarahisar Halkı Pazar Günü Sandıkları Patlatacaktır"

"Bizler milletimizin karşısına projelerimiz, hizmetlerimiz ve yapacaklarımız ile çıktık," diyen Uluçay sözlerine şöyle devam etti: "Çünkü kantarı belinde olan Afyonkarahisar halkına değer veriyoruz. Bu şehri seviyor ve insanlarını insanımız olarak görüyoruz. Kimseye yukarıdan bakmıyor, herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Dün nasıl ise bugün de yarın da kapılarımızı sonuna kadar açmış bir partinin adayı olarak şuna inanıyor ve biliyorum; Vatanına, milletine ve devletine bağlı olan milliyetçi Afyonkarahisar halkı, Pazar günü sandıkları patlatacaktır."