Hüseyin Ceylan Uluçay: Afyonkarahisar'a E-Spor Merkezi Geliyor!

TAKİP ET

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, gerçekleştireceği projeler arasında yer alan 'E-Spor Merkezi' ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Uluçay, gençlerin teknolojik oyun tutkularını karşılamak ve yeteneklerini geliştirebilecekleri bir ortam sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçireceklerini belirtti.

Uluçay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Gençlerimizin gelişen teknolojiyle birlikte artan teknolojik oyun tutkularını karşılamak adına Afyonkarahisar'a bir E-Spor Merkezi kazandıracağız. Yeni nesil spor branşı olan E-Spor Merkezi ile gençlerimize yönelik turnuvalar düzenleyeceğiz. Merkezimizde dijital oyun atölyesi bulunacak ve gençlerimize dijital ekipman desteği sağlayacağız. Gelişen teknolojiyle birlikte değişen eğlence ve sosyalleşme alışkanlıklarına uygun bir alan oluşturacağız. E-Spor günümüzde giderek daha fazla genç tarafından benimseniyor ve uluslararası alanda büyük bir sektör haline geliyor. Bu nedenle, Afyonkarahisarlı gençlerimizin yeteneklerini geliştirebilecekleri bir ortamın gerekliliğini fark ederek bu projeyi hayata geçiriyoruz."

Uluçay, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"E-Spor Merkezi sadece oyun oynamak için değil, aynı zamanda eğitim ve sosyalleşme amaçlı etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Merkezimizde düzenlenecek turnuvalar, eğitim seminerleri ve sosyal etkinliklerle gençlerimizin yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıyacağız. Bu proje Afyonkarahisar'ın genç nüfusunun kültürel ve teknolojik ihtiyaçlarını karşılayacak ve gençlerimizin sosyal ve sportif aktivitelere katılımını artıracak. Aynı zamanda, Afyonkarahisarlı genç yeteneklerimizin ulusal ve uluslararası alanda isimlerini duyurmasıyla şehrimizin tanınırlığına önemli bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Projemizin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum."