HES İlaç Afyonspor, Fethiyespor ile Hazırlık Maçında Karşılaşacak

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan HES İlaç Afyonspor, yeni sezona hazırlık amacıyla Fethiyespor ile bugün hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan HES İlaç Afyonspor, sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Afyonkarahisar'ı gururla temsil edecek olan takım, yeni sezon öncesi form tutmak ve eksikleri gidermek amacıyla Fethiyespor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

HES İlaç Afyonspor yönetimi ve oyuncuları, bu sabah kahvaltıda bir araya gelerek maç öncesi motivasyonlarını yükseltti. Saat 16:30'da yapılacak maç öncesi toplantısıyla son hazırlıklarını tamamlayacak olan HES İlaç Afyonspor Kulübü oyuncuları, saat 17:10'da Afyonkarahisar Spor Kompleksine hareket edecek.

HES İlaç Afyonspor ile Fethiyespor arasındaki hazırlık maçı, 16 Ağustos 2023 tarihinde saat 18:00'de (bugün ) Afyonkarahisar Spor Kompleksi Sahasında gerçekleşecek. 

Teknik direktör Tolga Şanbay, bu hazırlık maçını takımın eksiklerini değerlendirmek için bir fırsat olarak görüyor.

Maçın ardından, HES İlaç Afyonspor ve Fethiyespor takımları birlikte akşam yemeğinde buluşacak. Bu hazırlık maçı, iki takımın da yeni sezon öncesi performanslarını test etme ve takım içi uyumlarını artırma fırsatı yakalayacağı önemli bir karşılaşma olarak öne çıkıyor.

Haber: Afyon Kent Haber'in Özel Haberi

HES İlaç Afyonspor Fethiyespor Hazırlık maçı