Hes İlaç Afyonspor'da Yeni Teknik Direktör: Saffet İşler

TAKİP ET

Afyonspor'un Yeni Teknik Direktörü Saffet İşler Oldu: Yeni Teknik kadro şu isimlerden oluştu.!

Hes İlaç Afyonspor'un yeni Teknik Direktörü belli oldu. Çarşamba günü oynanan Van Spor karşılaşmasının ardından alınan mağlubiyeti sebebiyle eski Teknik Direktör Tolga Şanbay ve ekibinin sözleşmeleri feshedilmiş ve yeniden göreve uygun bir isim arayışı başlatılmıştı. Bu arayış, Saffet İşler'in teknik direktör olarak atanması ile son buldu.

Eski Teknik Direktör Şanbay ve ekibinin yerine kurulan yeni ekibin liderliğini Saffet İşler yapacak. İşler'in ekibinde yer alacak isimler ise şu şekilde belirlendi;

Ogun Ruhi Demir - Yardımcı Antrenör

Ahmet Aygün - Kaleci Antrenörü

Osman Bilgin - Maç ve Analiz Antrenörü

Eyüp Uğur - Atletik Performans Antrenörü

Saffet İşler Kimdir?

Saffet İşler 15 Temmuz 1961 tarihinde Yalova'da doğdu. Profesyonel futbolculuk kariyerine 1975 yılında, amatör küme takımı Göztepe Hilal Spor'da başladı. Burada geçirdiği iki yılın ardından genç yeteneklerini gösterme fırsatı buldu ve Beşiktaş'a transfer oldu. İşler, burada bir yıl genç takımda forma giydi ve performansıyla dikkat çekti. Sezon sonunda ise A takıma yükseldi.

Yolculuğu boyunca Düzce Spor, Galatasaray, Altay, Üsküdar Anadolu, Kayserispor, Çanakkale Dardanelspor gibi takımlarda forma giyen İşler, bu takımlarda önemli bir katkıda bulundu ve golleriyle adını duyurdu. Bu serüveni sonlandırmayan İşler, 2021 yılında Silahtaroğlu Vanspor FK takımında teknik direktörlük yaptı. Silahtaroğlu Vanspor ile yollarını ayırdıktan sonra Hes İlaç Afyonspor'un yeni Teknik Direktörü oldu.

Şimdi tüm gözler, Saffet İşler'in yeni teknik direktörlük pozisyonunda Hes İlaç Afyonspor'a neler katacağına çevrildi.

Haber: Afyon Kent Haber

afyon haber afyonspor saffet işler teknik direktör afyonspor yeni teknik direktörü Saafet İşler Afyonspor