Helal olsun size çoçuklar !!

TAKİP ET

İlimiz Sinanpaşa İlçesine bağlı Nuh Köyündeki İlkokul 3. Sınıf öğrencileri Yeşilay Haftası dolayısıyla hazırladıkları sosyal sorumluluk projesiyle gönülleri fethetti.

Ilimiz sinanpaşa ilçesine bağlı nuh köyündeki ilköğretim 3. Derslik öğrencileri yeşilay haftası dolaysıcaklıkyla hazırladıkları toplumsal sorumluluk projesiyle gönülleri fethetti. Belediye başkanı mehmet zeybek’i makamında ziyaret eden öğrenciler hazırladıkları “yeşil mendil” projesiyle ayrımındalık oluşturdular. öğrenciler, bağlarımlılık icra eden maddelerin zararlarını belediye başkanı mehmet zeybek’le paylaşarak sigara ve alkolün zararlarını anlatarak bu mevzuda lüzumlu önlemlerin arttırılmasını istediler.  

 

          öğrenciler “bizlere ve sevdiklerinize acınızı yaşatmayın, gözyaşları ancak mutluluktan aksın” çarpıcı sözıyla başkan zeybek’e yeşil mendil armağan etti. Belediye başkanı mehmet zeybek ise yeşilay haftası dolaysıcaklıkyla hazırladıkları sosyal mesuliyet projesinden dolayı öğrencileri ve okul idarecilerini gönülden tebrik etti.

 

          Başkan zeybek, yeşilay’ın, insan onurunu ve saygınlığını temel alan, topluluğu ve gençliği fark gözetmeden zararlı alışkanlıklardan korumak için çalışan, milli ve etik değerleri gözeterek ve bilimsel metotlar kullanarak tütün, alkol, uyuşturucu madde, teknoloji, kumar ve bunun benzer biçimde bağımlılıklarla mücadele eden; önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil topluluk kuruluşu olduğunu söyledi.

 

         çocukların ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesinin onlara verilecek sağlık bilinciyle mümkün hale geleceğini anlatım eden başkan zeybek,  bu rolü kurumsal olarak üstlenen yeşilay’a, yeşilay gönüllüsü öğrencilere teşekkür etti.