Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Hekimoğlu Trabzon kendi sahasında Afjet Afyonspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Beyaz Grupta Hekimoğlu Trabzon ile Afjet Afyonspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor maçı ne zaman, hangi kanalda..

Geçtiğimiz hafta Adıyaman 1954 Spor takımını deplasmanda 1-0 mağlup eden Hekimoğlu Trabzon bugün kendi saha ve seyircisi önünde Afjet Afyonspor'u konuk edecek.

HEKİMOĞLU TRABZON LİDERLİĞİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR
Ligde ilk 4 maçında üç galibiyet ve bir beraberlik ile 10 puan toplayan Hekimoğlu Trabzon evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Kulüp yönetimi bu maçta taraftarlardan destek istedi. 2 Ekim Cumartesi (bugün) saat 15:00’da Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda oynayacağı Afjet Afyonspor maçı hazırlıklarını bugün Teknik Direktör Bahaddin Güneş yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamladı. Karşılaşmanın oynanacağı Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda yapılan antrenmanı Başkan Celil Hekimoğlu, Başkanvekili Suat Hekimoğlu, Genel Sekreter Hakan Sağlam ve Altyapı ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersu Kalfa da izledi.



Afjet Afyonspor maç saatini bekliyor
TFF 2. Lig’in 5. haftasında bugün deplasmanda Hekimoğlu Trabzon ile karşılaşacak olan Afjet Afyonspor maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Trabzon Akyazı Ortahisar Yavuz Selim Stadında Hekimoğlu Trabzon ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan  Afjet Afyonspor’un son antrenmanını Başkan ve yöneticiler takip etti. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Ankaraspor'u 2-1 mağlup eden Afjet Afyonspor deplasmandan 3 puan alarak ligde üst sıralara doğru çıkmak istiyor.



Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor maçı 2 Ekim 2021 (bugün) saat 15:00 itibari ile başlayacaktır.

Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor Puan Durumu
Ev sahibi Hekimoğlu Trabzon takımı ligde oynadığı dört karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan topladı. Puan cetvelinin 1. sırasında yer alıyor.  Afjet Afyonspor ise 4 karşılaşma sonrasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 5 puan topladı. Puan cetvelinde 13. sırada yer alıyor.  

Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor maçını kim yönetecek? 
TFF 2. Lig Kırmızı Grup 5. haftasında 2 Ekim Cumartesi saat 15.00'te oynanacak karşılaşmayı hakem Şevket Teker yönetecek.



Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Ortahisar Yavuz Selim Stadında ( Akyazı) da oynanacak

Hekimoğlu Trabzon – Afjet Afyonspor Maçı hangi kanalda
Edinilen bilgiye göre şu ana kadar ulusal yayın kuruluşlarından, ve diğer yerel kanallardan canlı yayın yapılacağı hakkında bilgi verilmedi. Ancak maç canlı kanal bilgileri açıklandığı esnada bu sayfadan spor severlere duyuru yapılacaktır. Yine karşılaşma sosyal medyalardan yayınlanır ise bu sayfadan canlı olarak izlenebilecektir.

Haber: Afyon Kent Haber

hekimoğlu trabzon afjet afyonspor