Hayrat İnsani Yardım Derneği Başkan Çöl'ü ziyaret etti

TAKİP ET

Hayrat İnsani Yardım Derneği Sandıklı temsilciliği Başkan Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler.

Hayrat İnsani Yardım Derneği Sandıklı temsilcisi yaptığı açıklamada, Süleyman Güntaş; “Başkan Mustafa Çöl ile çok olumlu bir görüşme yaptık, sağ olsun kendileri her vakit bizlere desteklerini esirgemedi. Başkan Mustafa Çöl ile eş zamalnlı olarak 2015 senesinde Bayurbucak, 2016 senesinde Halepdeki kardeşlerimiz amacıyla rekor civarında yardım malzemesi toplayarak bir ilçeden toplanan en yüksek yardım etmeye ulaştık.

Şimdi de Suriye’de harp mağduru, mazlum ve yetim insanlarımız amacıyla “Ramazanda Bir İftar’da Bizden Olsun” sloganıyla bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün destekleriyle Sandıklı Belediyesi ile eş güdümlü yaşama geçireceğimiz kampanya amacıyla ilçemizin yardımseverlerini açılacak olan standımıza bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Yetkililer aracılığıyla verdiği bilgiye göre hafta sonu sosyal medya hesaplarından kampanya detaylarının açıklanacağı ifade edilirken, kadim ilçemizin her vakit üzerine düşen yardımı yapacaklarına inançlarının tam olduğunun altını çizdiler.