Haydi Afyon !! Afyon Belediyespor - Galatasaray Doğa Sigorta

TAKİP ET

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde 16 Mart Cumartesi günü Afyon Belediyespor’a konuk olacak. Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17:30’da başlayacak ve Tivibu Spor 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşmadan Afyon Basketbol takımımız 98-103’lük galibiyet ile ayrılmıştı.

 

Karşılaşmayı Aytuğ Ekti, Serkan Emlek, Serhat Büker hakem üçlüsü yönetecek. 

 

Galatasaray Doğa Sigorta Erkek Basketbol Takımı, şu ana kadar Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı 18 karşılaşmada aldığı 10 galibiyet 8 mağlubiyet ile maç eksiği ile sekizinci sırada bulunuyor. 

 

Afyon Belediyespor takımımız , Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde çıktığı 18 karşılaşmada aldığı 4 galibiyet 14 mağlubiyet ile maç eksiğiyle on beşinci sırada bulunuyor. Ligde oynadığı son mücadelede Beşiktaş Sompo Japan ile karşılaşan Afyon Belediyespor, sahadan 79-82’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Karşılaşmada 25 sayı kaydeden Randy Culpepper takımı adına en skorer isim olurken 18 sayı ile oynayan Altan Erol ve 15 sayı üreten Jamelle Hagins çift haneli skor katkısı veren diğer isimler oldu.