Halil Ürün'ün Babası Abdullah Ürün Son Yolculuğuna Uğurlandı

TAKİP ET

24. ve 25. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün'ün babası Abdullah Ürün, vefatının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Zeybek Camii'nde düzenlenen cenaze namazı ile sevenleri ve tanıdıkları, Abdullah Ürün için dualar etti.

Abdullah Ürün'ün Son Yolculuğu

Afyonkarahisar'da saygın isimlerden biri olan 24. ve 25. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün'ün babası Abdullah Ürün, vefat etti. Abdullah Ürün'ün cenazesi, Zeybek Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından asri mezarlıkta defnedildi.

Cenaze namazına, siyasi ve toplumsal hayatın önde gelen isimleri katıldı. Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Milli Savunma Bakanı, Milli Eğitim Bakanı ve 26. Dönem TBMM Başkanı İsmet YILMAZ, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali ÖZKAYA, İbrahim YURDUNUSEVEN, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet ZEYBEK, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan ULUÇAY, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin ÇOBAN, Belediye Başkanı Ahmet ŞAHİN ve çok sayıda vatandaş cenaze merasimine katıldı.

Merhum Abdullah Ürün için yapılan dua ve dualarla veda edildi. Vefat eden Abdullah Ürün için gelen taziye dilekleri, ailesi ve sevenleri tarafından kabul edildi. 

Afyon Kent Haber olarak; merhuma Allah'tan rahmet diliyor, mekanının cennet olmasını temenni ediyoruz

Halil Ürün Abdullah Ürün