Hakan Tüplek, Afjet Afyonspor maçını yorumladı !!

TAKİP ET

TFF 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Afjet Afyon lige 3 puanla başladı. Kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı 4 golle alan Afjet Afyon, Hacettepe spor'u 4-1 mağlup etti.

Maçın ilk 20 dakikasında topu karşı alana yıkan ve tek kale oynayan Mor Şimşek ilk dakikadan itibaren güzel oyunu ile taraftarlardan tam destek aldı. Orta alan ve kanatlarda iyi oynayan iyi pas yapan Afjet Afyonspor da tek eksik forvet ….

 

AFJET AFYON TARİHİ FARKI KAÇIRDI


Geçen sezon 1. Ligde fazla forma şansı bulamayan İsmet, Ali Kılıç, Aykut Onur ilk 11’de forma şansı buldu. Onur 2 gol ile maça damgasını vururken, İsmet, Ali Kılıç ve Aykut’un eski günlerinden uzak ve moralsiz olmaları dikkat çekti. Nazmi Candoğan ise maça ikinci yarı dahil oldu. Eski oyuncularımızın bir arada isabetli paslar ile oynamaları maçta güzel görüntüleri oluşturdu.


NEREDESİN OLTAN, FATİH, YASİN, ERSEL ?


Afjet Afyonspor’un kendisine güvenin arttığı dakikalarda bu dakikalarda orta alandan ileriye beklenmedik bir anda çıkan Hacettepeli oyuncular sağ kanttan topu sert bir orta vuruşu ile Mehmet ile buluşturdu. Mehmet’in topu bekletmeden vuruşu ile Hacettepe Afyon deplasmanında 1-0 öne geçti. Afjet Afyonspor 0-1 Hacettepe.


Golden 10 dakika sonra topu bir kez daha ağlarla buluşturan Mehmet maça beraberliği getiren golü kendi kalesine attı Afjet Afyon 1- 1 Hacettepe


İlk yarı bu skorla sona erdi. Afjet Afyon 1- 1 Hacettepe


Güçlü bir orta saha ve kanat organizasyonu oynayan Afjet Afyonspor da bu kadronun önünde oynayan Oltan olsa idi bu maçta Afjet Afyon 10 gol dahi atabilirdi. Orta alanda çok koşan birçok forvetten daha çok gol atan Yasin Yener daha az yorulacağı bu maçta olsa idi Afjet Afyon 10 gol dahi atabilirdi. Fatih i bu maçta düşünemiyorum bile skor basket maçına dönerdi. Ersel için tam Show maçı olurdu.


İKİNCİ YARI BİR BAŞKA AFJET AFYONSPOR


57. Dk da Mehmet Tosun’un yerine Nazmi Candoğan’ın oyuna girmesi ile oyuna ağırlığını koyan Afjet Afyonspor Onur ile 2. golu Mehmet Dingil ile 3.golu ve yine Onur ile 4. Gole ulaştı.


İki Mor-Beyazlı ekibin mücadelesini 4-1 kazanan taraf Afjet Afyonspor oldu