Hakan Peker İYİ Parti'den Belediye Başkan adayı oluyor

TAKİP ET

Meral Akşener, İYİ Parti'nin Safranbolu Belediye Başkan adayını belirledi. Ünlü sanatçı Hakan Peker, Safranbolu Belediye Başkanlığı için İYİ Parti'ye katıldı ve Meral Akşener, Hakan Peker'e rozetini taktı. Akşener, Meclis'teki grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor" dedi.

Hakan Peker, sanat kariyerinin yanı sıra Safranbolu Belediye Başkanlığı için uzun süredir çalışmalar yürütüyordu. İYİ Parti'ye katılmasıyla birlikte, Meral Akşener'in elinden rozetini alarak resmi olarak belediye başkan adayı oldu.

İYİ Parti kongresinde Hakan Peker'e yapılan bu önemli tanıtımın ardından Meral Akşener, Hakan Peker'in kararlılığını övdü. Akşener, "Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketinde daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun" şeklinde konuşarak Peker'e destek verdi.

Safranbolu'da siyasi arenada heyecan yaratan bu gelişme, Hakan Peker'in İYİ Parti çatısı altında belediye başkanlığı için yola çıktığı yeni bir dönemin başlangıcı olarak görülüyor

Hakan Peker İYİ Parti Belediye Başkan adayı