Hakan Dilek bugün aday adaylığını açıklayacak

TAKİP ET

Afyonşehir gazetesi sahibi ve Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Milletvekilliği seçimleri için aday adaylık başvurusunda bulunacağını açıkladı.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor.

Aday adayları açıklamalarına hız veren Ak Parti’de bu hafta yoğun geçecek. Afyonşehir gazetesi sahibi ve Afyonkarahisar Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hakan Dilek'te Ak Parti’den Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunacağını duyurdu.

Dilek, 16 Mart Perşembe (bugün ) günü Saat: 14.30’da Ak Parti Afyonkarahisar İl Binasında gerçekleştirecek toplantıyla aday adaylık başvurusunu yapacak.  Dilek“Milletimiz için, memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz inşallah. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek seçimlerinde de milletimizin desteğiyle hep beraber Cumhurbaşkanımızın 15’nci seçim zaferini kutlayacağız inşallah. Durmak yok yola devam” dedi.

Bugün aday adaylığını açıklayacak diğer adaylar şu isimlerden oluştu 

11.00 Berat Koç
11.30 Canser Kuzu 
13.30 Sezgin Parsak
14.00 Rasime Fedakar
14.30 Hakan Dilek
15.00 Fazıl Şenel
15.30 Cengiz Sağlam
18.00 Dilek Hanım Çengel
18.30 Ferda Ertürk

Kaynak: Afyon Kent Haber

Hakan Dilek Milletvekili aday adayı Hakan Dilek Milletvekili Hakan Dilek