Hacı Hakkı Özsoy hayatını kaybetti!

TAKİP ET

Afyon Son Dakika: Afyonkarahisar'da basın camiasının sevilen iş insanı Hacı Hakkı Özsoy hayatını kaybetti. Özsoy'un vefatı Basın Camiasını ve tüm sevenlerini derinden üzdü

Hacı Hakkı Özsoy bir müddettir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle hastanede tedavi görmekteydi. Tedavisi devam ederken bugün Hakkı Özsoy'un vefat haberi geldi. Hacı Hakkı Özsoy 82 yaşında hayatını kaybetti.

Afyon Kent Haber olarak, Hacı Hakkı Özsoy'a Allah'tan rahmet geride kalan ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz

HACI HAKKI ÖZSOY'IN CENAZE NAMAZI NE ZAMAN?

Hacı Hakkı Özsoy’un cenaze namazının 23 Nisan 2022 Cumartesi (yarın) öğlen namazını müteakip İmaret Camii’nde kılınacağı öğrenildi.

HACI HAKKI ÖZSOY KİMDİR?

Hacı Hakkı Özsoy’, Afyonkarahisar’ın en eski gazetelerinden olan Türkeli Gazetesi’nin uzun yıllar yönetim kurulu başkanlığını yaptı. Afyon Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere meslek kuruluşlarında önemli görevlerde yer alan Hacı Hakkı Özsoy 1940 yılında Afyonkarahisar’da doğdu.  Anne soyu Turunçzade Münir Bey kızı Hayriye Hanım, baba soyu Ebulkasımzade Hacı Hakkı oğlu Ahmet Özsoy’dur. 1959 yılında Afyon Lisesi’nden mezun olduktan sonra askerliğini yedek subay olarak 1961’de Çankırı Piyade Okulu’nda yaptı. 962 yılında evlenen ve br oğlu, iki kızı, beş erkek, bir kız toplam 6 torun sahibi olan Hacı Hakkı Özsoy, bir çok ticari şirkette ortakları ile birlikte, sosyal yaşam içerisinde de aktif bir yaşam sürdü. 1987 yılında günlük bir şekilde, yerel olarak yayın yapan Afyon Türkeli Gazetesini Dr. Sadettin Aygen’den devir alan Özsoy, 30 Kasım 2019’da Türkeli Gazetesini İş Adamı Önder Artuk’a devir ederek, aktif gazetecilik hayatını sonlandırmıştı. Yayınlanmış bir çok kitabı bulanan Hacı Hakkı Özsoy Afyon Gazeteciler Cemiyeti’nin onursal başkanlığı görevini yürütmekteydi.

hacı hakkı özsoy Vefat Afyon Haber