Haberden Önceki Haberler Bursa Haberleri

TAKİP ET

Her gün gelişen şartlar neticesine gazetede ki habercilik anlayışı zamanla kaybolmaktadır.

Günümüzde habercilik artık internet ortamına taşınmıştır. İnternet de haber siteleri sayısı hızla artmaya başladı. Haber sitelerinde ki bu artış yalan haberlerinde artmasına sebep olmuştur. Artık güvenilecek haber sitesi zor bulunurken bursagündem bu konuda okurlarına ciddi bir güven sağlıyor

Bursa haber ile yayım hayatına başlayan site yerel habercilikten kısa süre sonra ülke ve dünya çapında haberler paylaşarak büyük haber sitesi haline geldi. Site Bursa da geniş haber toplama ağına sahiptir. Tecrübeli, dinamik ve bilgili editör ekibine sahip olan sitenin; kaliteli yazıları editör ekibinin lafta değil de gerçekten başarılı olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Site mobil uyumlu olmasıyla birçok kullanıcının beğenisi çekmiş olmasına rağmen başarısından ödün vermeden her geçen gün kendini yenileyip yayım hayatına devam ediyor. Site de ilginize göre haberlerin sıralı olduğu menüler, hava durumu, tarih, anlık borsa ve popüler para birimleri sizi karşılıyor.  Sitenin başlıcası Bursa haberleri olmasına rağmen sitenin farklı kategorilerin de farklı türden çok sayıda haber sizlerin okuruna sunulmaktadır.

Gündem kategorisi altında Bursa gündemi, ülke gündemi ve dünya gündemi hakkında en yeni, en popüler ve en önemli haberleri yayınlıyorlar. Geniş haber kaynakları ile gündemi hızlı ve en doğru şekilde takip edip bunları özet biçimde okuyucularını yormadan okumalarına sundukları için birçok kişi tarafından tercih ediliyorlar.

Spor kategorisinde tüm maçlar hakkında aydınlatıcı bilgi ve önemli maçlar hakkında ayrıntılı haberleri mevcut. Dünya çapında oynan müzakerelerin öncesini ve sonrasını da sitede bulmak mümkündür. Magazin kategorisiyle de özellikle ilgilenip en yeni magazinleri paylaşmalarıyla birçok magazin sitesinin kendilerinin gerisinde bırakmayı başarmışlar. Sadece Türkiye’de ki magazini değil dünya çapında önemli sanatçılar hakkında da haberler yaparak magazin sevmeyen insanların sürekli magazin takip etmelerini sağlamışlar.

Sağlık kategorisin de hastalıklara karşı yapılan hem bitkisel hem de bilimsel tedavileri haber yapıyorlar. Hastalıkları atlatan kişilerin iyileşme süreçlerini, doktorların hastalıklar hakkında önerdikleri önemli tedavileri ve sağlıkta gelinen son noktayı haberlerine konu alan site, sağlık haberlerinde çığır açmış desek yeridir.