Egeli İletişimciler, Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler Paneline Damga Vurdu!

TAKİP ET

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ) tarafından düzenlenen "Habercilikte İlkeler ve Yeni Yönelimler" konulu panel, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim üyeleri tarafından yönetildi. Prof. Dr. Şadiye Deniz, Doç. Dr. Mikail Batu ve Dr. Öğretim Üyesi Petek Durgeç, yerel medya mensuplarına değerli bilgiler aktardı.

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin, başarılı akademisyenleri makamında ağırlayarak tebrik etti. Dekan Gültekin, "Fakültemiz öğretim üyeleri bilgi ve birikimini diğer üniversitelerle paylaşarak fakültemizi gururla temsil ettiler. Kendilerine katkıları için çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Panelin "Dijitalleşme, Gazetecilik ve Yerel Basın" başlıklı oturumunda EÜ İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şadiye Deniz, "Dijital Gazetecilik ve Unutulma Hakkı" konusunu ele aldı. Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mikail Batu, "Sosyal Medya ve Metaverse" konusunu anlattı. Gazetecilik Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Petek Durgeç ise "Türkiye'de ve Dünyada Yerel Basın" konularında katılımcılara eğitim verdi.

Osmaniye merkez ve ilçelerindeki medya mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği panele katılanlar, belgelerini OKÜ Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun'dan aldılar.