Gün Işığı isimli eserin tanıtımı yapıldı

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi, kültürel yayınlara bir yenisini daha ekledi.

Afyonkarahisar Belediyesinin destekleriyle tasarruf tedbirleri genelgesi evveli basımı tamamlanan, Koronavirüs sebebi ile ertelenen Araştırmacı-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu aracılığıyla kaleme alınan ‘Gün Işığı’ adlı yapıtin tanıtımı yapıldı.

Afyonkarahisar Belediyesi olarak çok özel bir yapıti daha şehrimizin kültür hayatına kazandırmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Zeybek Başkan, emeklerinden ötürü Araştırmacı- Yazar Ali Galip Leblebicioğlu’na teşekkür etti.

Gün Işığı adlı kitabın Leblebicioğlu’nun değişik konulardaki köşe yazıları ve şiirlerden meydana gelen bir yapıt olduğuna ilgi çeken Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Şiirlerinde genelde yaşam- toplum milli heyecan, sevgi, güzellik, ilahi hisler ve Hz. Mevlana’nın öğretilerini işleyen Sayın Leblebicioğlu yazılarında eski Afyonkarahisar’ın güncel konularından bahsediyor. Yine şiirlerinde güncel konulara da yer veriyor. Bu vesileyle Afyonkarahisar’ın kültür hayatına kitabı ile katkıda tespit edilen Araştırmacı-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu’nu kutlar, kitabın yayınlanmasında emeği olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz İhsan Akar ve katkısı tespit edilen çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Araştırmacı-Yazar Ali Galip Leblebicioğlu ise desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e şükranlarını sundu. Araştırmacı-Yazar Leblebicioğlu evinde tespit edilen kitaplığını Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in projelerinden olan Millet Kütüphanesi’ne bağışlayacağını duyurdu

gün ışığı