Gökalp Tekmanlı Özel Röportaj: Gökalp Tekmanlı kimdir?

TAKİP ET

Canına Düşe Düşe ile 2018 yılında piyasaya profesyonel olarak çıkan ve çok yakında farklı bir tarzda çalışma ortaya koyacağını belirten Gökalp Tekmanlı ile özel bir röportaj yaptık

Gökalp Tekmanlı Kimdir ?
 
Erzurum Doğumluyum. 15 yaşında dj olarak müzik piyasasında yer almaya başladım. Daha sonra kendi beste ve müziklerimi yapmaya başladım . Sesimi keşfedip üzerinde durdum, kötü yorumları engel olarak görmeyip başarıya ulaşmak için merdiven olarak kullandım.İlk single olan Canına Düşe Düşe ile 2018 yılında piyasaya profosyonel olarak çıktım. 
Genç şarkıcı Gökalp Tekmanlı çalışmalarına emek vererek günler harcayarak güzel yerlerde olmayı hak edecek iyi kademelerde olmayı hak edecek birçok emekçi müzisyen var fakat ne yazık ki artık yeterli değeri göremiyorlar dedi. 
Gurur İle Gurur Duyacaklar !
 
Yeni single çalışması olan " Gurur " ile  çok yakında farklı bir tarzda çalışma ortaya koyacağını yeni nesil arabeskçilere örnek olacağını sanat devlerinden gençlere destek verilmesi gerektiğini müziğin verilen emeklerin evrensel olduğunu ve ne olursa olsun kimsenin hayallerinden vazgeçmemesi gerektiğini belirtti .

gökalp tekmanlı kimdir