Girişimci Genç Liderler Derneği'nden hayırlı olsun ziyareti

TAKİP ET

Afyonkarahisar Genç Kızılay Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Ali ÖZER'e ilk hayırlı olsun ziyareti Girişimci Genç Liderler Derneği'nden oldu.

Girişimci Genç Liderler Derneği aracılığıyla Türk Genç Kızılay Afyonkarahisar yeni atanan şube başkanı ziyaret edildi.

Girişimci Genç Liderler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri olarak aynı vakitte dernek bünyemizin idare kurulu delegesi Sivil Toplum ve Sosyal İşlerlerden Sorumlu Başkanı Türk Genç Kızılay Afyonkarahisar Yönetim Kurulu başkanlığına atanan Ali ÖZER'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında Girişimci Genç Liderler Derneği idaresi Türk Genç Kızılay faaliyetleri ile ilgili başkan Özer aracılığıyla bilgilendirildi.

Ziyarette konuşan BEŞEN " Girişimci Genç Liderler Derneği olarak Türk Genç Kızılayının bütün gereksinim ve faaliyetlerinde gönüllü olarak yardımda bulunmayı isteriz. Dernek idaresi olarak devletimizin ve milletimizin refahı amacıyla uygulanan bütün faaliyetler bizim amacıyla önemlidir. Böyle güzide bir kurumda bu tür bir arkadaşımızın görevlendirilmesi bizim amacıyla onurdur"dedi.

Şükranlarını dile getiren Türk Genç Kızılay Afyonkarahisar başkanı Ali ÖZER " Bizden desteğini eksik etmeyen başta idare kurulu başkanı Behlül BEŞEN olmak üzere Girişimci Genç Liderler Derneğine bütün yardımları ve ziyaretleri amacıyla  teşekkür ederim " dedi .

Ziyarete Girişimci Genç Liderler Derneği  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan ERGİN , Dernek Sekreteri Meryem ARACI ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuğçe AKTÜRK ve
aynı vakitte Genç Kızılay Afyonkarahisar Yönetim Kurulu üyeleri Baskan Yardımcısı Oğuzhan ERBAY , Proje ve Fon Geliştirme Birimi Başkanı Nalin AYAZ , Teşkilatlandırma Birimi Başkanı Sıla BAŞ , Proje Fon geliştirme sorumlusu başkan yardımcısı  Kader ÇETİN ve Üniversiteler Birimi Sorumlusu Emre YILDIZHAN katıldı.