Genel Başkan Mustafa Işık'tan Zeybek'e ziyaret

TAKİP ET

AFYONKARAHİSAR Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Astsubay Mustafa Işık ve Afyonkarahisar Şube Başkanı Emre Öztürk'ü makamında kabul etti.

Başkan Zeybek,  konukları ile yakından ilgilendi. Şehit ailelerinin ve gazilerin daima yanında olduğunu dile getiren Zeybek, belediyemizin kapıları ve gönül dünyalarının onlara sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Şehit yakınlarının ve gazilerimizin hem aziz milletimizin hem devletimizin göz bebeği olduğunu dile getiren Başkan Zeybek, “Sizler bizler için çok özel ve çok kıymetlisiniz.  Kalbimiz daima siz kıymetli şehit yakınları, gazilerimiz ile birlikte. Devletimizin bütün kurum ve kuruluşları şehit yakınlarımızın, gazilerimizin hizmetinde. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

Bu aziz millet tarihte birliğini, birlikteliğini ve vatanının bütünlüğünü korumak için hem ülke içerisinde hem de ülke dışında zalimlere karşı çok büyük bir mücadele vermiş, vermeye de devam etmektedir. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Atılan kararlı adımlarla terör belasından da etrafımızdaki ve özellikle  içimizdeki hainlerden de rabbim devletimizi korusun. Şehit olan tüm vatan evlatlarımıza  minnettarız. Bu vesile ile şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır gazilerimize de uzun ömürler diliyorum” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Astsubay Mustafa Işık ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti. Şehit aileleri ve gazilerimizin  daima devletimizin yanında olduğunu dile getiren Genel Başkan Işık; “Bizler devlet ve milletle bir arada yürüyen vatanı ve bayrağı için canlarını vefa eden ve bu konu da kamu görevlilerine de sonuna kadar destek veren, olması gerekli olan bir kurumuz. Duruşumuz da bu biçimde. İnşallah bundan sonraki süreçte sizlerinde desteğiyle şehit ailelerimize ve gazilerimize elimizden gelen çabası göstereceğiz” dedi.