Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü maskelerinin teslimini yaptı

TAKİP ET

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan siperli maskeler sağlık personellerine teslim edilmek üzere İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz'a teslim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 81 ilde gerçekleştirdiği “Sağlık Çalışanları İçin Siperlikli Maske Üretimi”ni gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yapımı tamamlanan maskeler İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’a teslim edildi. 

Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci’nin, İl Sağlık Müdürü Korkmaz’a yapmış olduğu ziyarette Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Çizmeci, Gençlik Merkezi Müdürleri Ahmet Ertürk ile Ahmet Ali Akköse hazır bulundu. 

“ZOR GÜNLERDE SAĞLIKÇILARIMIZA DESTEK OLMAK İÇİN MASKE YAPTIK”

Maske üretiminin kendileri için sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Feyzullah Dereci, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız, bütün gençlik merkezlerinde maske yapılması ve hastanelerdeki sağlık çalışanlarımıza hediye edilmesi yönünde bize talimat verdi. Biz de Afyonkarahisar'da hemen bunu icraata döktük. Malumdur ki ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Elini taşın altına koyanların başında da sağlıkçılarımız geliyor. Samimiyetle söylemek istiyorum ki onlarla onur duyuyoruz. Mesai kavramı olmadan, kendi sağlıklarını önemsemeden bizim için koşturuyorlar. Bizler de gençlerimizle beraber, bu zor günlerde sağlıkçılarımıza destek olmak hedefiyle bu maskeleri yaparak hem onlara hem de ülkemize yararlı olmaya çalışmaktayız.” dedi.

“HALKIMIZIN VE KURUMLARIMIZIN YARDIMLAŞMASI GÖNÜLLERDE HEP KALACAK”

Gençlik ve Spor Müdür Vekili Dereci’ye yapmış oldukları maskelerin çok anlamlı bir proje olduğunu aktaran Korkmaz, “Bu zor günler elbette geçecek. Ama vatandaşlarımızın ve kurumlarımızın dayanışması, yardımlaşması ise akıllarda, gönüllerde hep kalacak. Ben sayın müdürümüze, gençlerimize teşekkür ediyor ve halkımıza bir kez daha evlerinde kalmalarını hatırlatıyorum." ifadesine verdi.

HAZIR OLAN 800 MASKE TESLİM EDİLDİ

Gençlik Merkezlerinde üretimine devam edilen siperlikli maskeler hazır olan 800 adet maske Dereci tarafından Korkmaz'a sağlık personeline dağıtılmak üzere teslim edildi.

gençlik ve spor İl müdürlüğü afyon afyonhaber maske sperli maske