Gençlere bıçak çekip, motosikleti gasp ettiler

TAKİP ET

Afyonkarahisar Merkez Fatih Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde gasp olayı yaşandı. İki kardeşe bıçak çekip motosikletini gasp eden şahısların bulunması için polis operasyonun düğmesine bastı.

Olay, dün akşam saat 22:00 sıralarında Çevreyolu Fatih Mahallesi Fatih Nizamiye Kavşağında meydana geldi. 20 yaşındaki M.H.B kardeşi 16 yaşındaki O. B. ile beraber dedelerine ait motosiklet ile seyir halinde evlerine gidiyorlardı.

İddilara göre, seyahat halinde oldukları esnada 32 plaka sayılı bir araç gençlerin önlerini keserek kendilerini durdurdu. Araç yolcu koltuğundan inen bir kişi kardeşlere bıçak çekti ve motosikleti istedi. Bıçaktan ve şahıslardan zarar göreceğini düşünen gençler motosikleti şüphelilere verdi.

Polis araç plakasından yaptığı sorgulamasında aracın sahibinin 20 yaşındaki bayan E.K'ye ait olduğu belirlendi.

Yapılan ilk belirlemelerde şüphelinin eşi kontrol edildiğinde Afyonkarahisar doğumlu S.K olduğu ve 14 adet Hırsızlık ile 7 Muhtelif suçlardan kaydının mevcut olduğu belirlendi. Motosikleti alan şahısların kimlik belirleme tespiti iki kardeş tarafından yaptırıldı ve aracı kullanan şahsın S.K olduğu kardeşler tarafından teşhis edildi

Olaya karışan S.K ve açık kimlik bilgileri tespit edilemeyen şüpheli diğer şahsın tespiti ve yakalanmasına yönelik gerekli çalışmalara başlanılması için polis operasyonun düğmesine bastı. 

POLİS ŞÜPHELİLERİ YAKALADI 
27.07.2021 günü saat 22:00 sıralarında Afyonkarahisar Merkez Fatih Mahallesi Fatih Nizamiye kavşağında gerçekleşen Yağma-Gasp) olayı ile ilgili olarak olayı gerçekleştiren 1994 Afyonkarahisar doğumlu S.K ve kimlik bilgileri yapılan çalışma neticesinde sonradan tespit edilen 23 yaşındaki Afyonkarahisar doğumlu F.Ö isimli şahıslar saat 23:15 sıralarında suça konu motosiklet ile birlikte yakalandı.

Her iki şahıs Polis tarafından göz altına alınarak Adliyeye sevk edildi

afyon gasp afyon haber bıçak motosiklet polis