Gençler Motosiklet Şovuyla Coşacak

TAKİP ET

Afyonkarahisar Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü motosiklet akrobasi şovmeni Bir...

Afyonkarahisar Belediyesi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü motosiklet akrobasi şovmeni Birkan Polat'ı gençlerle buluşturuyor. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda saat 12:00'da gerçekleşecek olan etkinlikte Polat, motosiklet şovu ile tüm hünerlerini sergileyecek. Ayrıca belediye başkanı Mehmet Zeybek'in saat 14:00'da gençlerle bir araya geleceği organizasyonda da Polat, gösterileriyle katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak.

Belediye başkanı Mehmet Zeybek, gençlere verilen öneme vurgu yaparak, her fırsatta gençlerle bir araya geldiklerini ve 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında adrenalin dolu bir organizasyon düzenlediklerini söyledi. Gençler ve Birkan Polat sayesinde bayram coşkusunun Afyonkarahisar'da doyasıya yaşanacağını ifade etti.

Ayrıca, hafta sonu Motor Sporları Merkezi'nde gerçekleşecek olan Avrupa Şampiyonası kapsamında da Birkan Polat'ın şovları devam edecek.