Gençler Goalball Federasyon Kupası Sandıklı'da yapılacak!

TAKİP ET

Türkiye Görme Engelliler ve Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Akgül, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etkti. , Türkiye'de ilk kez Sandıklı'da düzenlenecek olan organizasyonlar ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Ziyarette 09 Eylül 2021 ve 12 Eylü 2021  tarihlerinde Türkiye’de ilk kez yapılacak olan “Gençler Goalball Federasyon Kupası” turnuvası ve Paralimpik şampiyonu bayan Goalball takımı hakkında konular görüşüldü. 

Sandıklı ilçesinde yapılacak olan turnuvanın önemine dikkat çeken Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Akgül şu ifadelere yer verdi.

“Türkiye’de ilk defa Sandıklı ilçemizde yapılacak olan 20 yaş altı Gençler Goalball Federasyon Kupası karşılaşmaları Milli takımımıza kazandıracağı oyuncular açısından büyük bir öneme sahiptir. Bizlere bu turnuvada ev sahipliği yapan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e yapmış olduğu destekler ve göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. İnşallah Olimpiyatlarda Şampiyon olan Milli Paralimpik sporcularımızın yanına Sandıklıda yapılacak olan turnuvadan gelecek vaat eden sporcular kazandırırız.”

sandıklı haberleri gençler goalball federasyon kupası sandıklı