Genç Öğretmen Tuba Günaydınoğlu, Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Aydın'ın Efeler ilçesinde görev yapan İngilizce öğretmeni Tuba Günaydınoğlu, sadece 40 gün önce anne olduktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç öğretmenin cenazesi memleketi Elazığ'ın Sün Köyü Mehdi Mezarlığı'nda defnedilecek.

Aydın'ın Efeler ilçesindeki Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 35 yaşındaki Tuba Günaydınoğlu, doğumundan sadece 40 gün sonra ani bir kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Eşi İsmail Günaydınoğlu ile birlikte Aydın'a atanmış olan genç öğretmen, kısa bir süre önce Mardin Adliyesi'nde görev yapıyordu. Eşinin Aydın Adliye'sine atanmasının ardından Tuba Günaydınoğlu, Efeler ilçesindeki Dr. Fevzi-Mürüvet Uğuroğlu Ortaokulu'nda görev almıştı.

Anne olmanın mutluluğunu kısa bir süre yaşadıktan sonra fenalaşan ve acilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Tuba Günaydınoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Genç öğretmenin cenazesi, memleketi Elazığ'ın Sün Köyü Mehdi Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. Tuba Günaydınoğlu'nun ani ölümü, ailesi, eşi ve sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılandı