Genç muhtar Sergen Göktaş Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti! 

TAKİP ET

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesi Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Sergen Göktaş elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesi esnaflarından Sami Göktaşın oğlu Çay’ın en genç muhtarlarından olan Sergen Göktaş elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Göktaş’ın vefat haberi ilçede derin bir üzüntü yarattı. 

Sergen Göktaş, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde Türkiye'nin üçüncü genç muhtarı olma ünvanını kazanmıştı. Genç muhtar Çay Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı da yapmaktaydı. 



Sergen Muhtar kısacık ömrüne,”ÇAY’ın en genç Muhtarlığı , Antalya Akdeniz Üniversitesi Jeodezi Harita Mühendisliği Bölümü mezuniyeti, Beşiktaşlılar Derneği Başkanlığı gibi nice güzellikler sığdırdı



Vefat haberi ile ilgili Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'da sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Atlı mesajında ; İlçemizin Değerli Esnaflarından Sami Göktaşın Oğlu İlçemizin En Genç Muhtarlarından Olan Kardeşimiz Sergen Göktaş Elim Bir Trafik Kazası Sonucu Vefat Ettiğini Derin Bir Üzüntü ile öğrendim Kendisine Allahtan Rahmet Ailesine Yakınlarına ve Tüm Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum. Mekânın Cennet Olsun Güzel Kardeşim ifadelerine yer verdi. 

Afyon Kent Haber ailesi olarak Sergen Göktaş’ın ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz


sergen göktaş sergen göktaş trafik kazası muhtar sergen göktaş