GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU'NDAN SERTESER'E DAVET

TAKİP ET

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, 26 Nisan Cuma günü yapılacak Genç Girişimciler Kurulu Genel Kurulu toplantısına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser'i davet etti.

TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ve İcra Komitesi üyeleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Özkan, Serteser’i 26 Nisan Cuma günü yapılacak Genç Girişimciler Kurulu Genel Kurulu toplantısına davet ederek “Sayın Başkanımız, seçildiğimiz günden bu yana bize her konuda destek oluyor. Cuma günü yapacağımız toplantımızda Sayın Başkanımız’ı görmekten gurur duyacağız” dedi. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de davet için teşekkür ederek Genç Girişimciler Kurulu’nun çalışmalarında başarılar diledi.

 

İZMİR’DEN GENÇ GİRİŞİMCİLER’E ZİYARET

 

Öte yandan TOBB İzmir Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Süleyman Çınar ve İcra Komitesi üyeleri, TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu’nu ziyaret etti. TOBB Afyonkarahisar Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Mustafa Özkan ve İcra Komitesi üyeleri ile sohbet eden İzmirli Genç Girişimciler, birlikte çalışma yapmak ve proje üretmek için istişarede bulundular.