"Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Birinciliği Afyonkarahisar'da tamamlandı"

TAKİP ET

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Birinciliği yıldızlar ve küçükler kategorilerindeki...

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Birinciliği yıldızlar ve küçükler kategorilerindeki müsabakalar sona erdi. Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen müsabakalara 70 ilde yer alan 93 takım ve 1800 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.



Yapılan müsabakalar sonucunda; Amasya Hamit Kaplan Ortaokulu yıldız erkekler ve kızlar takım kategorisinde birinci olurken, yıldız ferdi erkekler kategorisinde Mehmet Hakan Altıntaş, yıldız ferdi kızlarda ise Eylül Akyüz birincilik kazandı. Gençler A erkek takım kategorisinde ise birinciliği Akpınar Fen Lisesi elde etti. Gençler ferdi erkeklerde Semih Ege Ateş birinci olurken, Yılmaz Kayalar Fen Lisesi Gençler A kız takım kategorisinde birinciliği kazandı. Ayşenur Mertoğlu ise gençler kız ferdi müsabakalarında birinci oldu. Küçük erkeklerde Ali Kuşçu Anadolu İmam Hatip Lisesi takım halinde birinci olurken, ferdi müsabakalarda Mehmet Efe Karakaya birinci oldu. Küçük kızlarda ise 75. Yıl Borsa İstanbul Ortaokulu takım halinde birincilik kazanırken, ferdi müsabakalarda Zehra Çankaya birinci oldu.



Yarışmaların sona ermesinin ardından ödül töreni gerçekleştirildi ve dereceye giren sporculara Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk tarafından madalya ve kupaları takdim edildi.