Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Tabancayla Öldürüldü

TAKİP ET

Sakarya'da yaşanan acı bir olay, Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Emine Ercandoğdu'nun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. 38 yaşındaki Ercandoğdu, emekli polis Tuncay Gülenç tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

Cinayetin ardından Gülenç intihar etti. Olay, dün gece saatlerinde Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi'nde meydana geldi. Tuncay Gülenç, bağ evinin önünde Emine Ercandoğdu'yu tabancayla vurarak hayatına son verdi.

Gülenç, daha sonra geçen yıl 30 Mart'ta hayatını kaybeden 26 yaşındaki oğlu Gökmen Gülenç'in mezarı başına gitti ve burada kendini tabancayla vurarak intihar etti. Hayatını kaybeden Ercandoğdu ve Gülenç'in cenazeleri, otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ne götürüldü. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Perihan Toğay ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak duygularını ifade etti. Toğay, "İl Başkan Yardımcım, çalışma arkadaşım, can yoldaşım. Emine Ercandoğdu'yu kaybetmenin üzüntüsünü içerisindeyim. Kelimeler kifayetsiz… Seni asla unutmayacağız. Başta evlatları olmak üzere ailesine ve Gelecek camiamıza başsağlığı dilerim. Mekanın cennet olsun." şeklinde ifadelerini kullandı.

Yaşanan bu trajik olay, kamuoyunda büyük üzüntü ve şok etkisi yaratmıştır. Olayla ilgili soruşturmanın detayları ise jandarma tarafından titizlikle incelenmektedir.

Gelecek Partisi İstanbul İl Kadın Kolları Emine Ercandoğdu Tuncay Gülenç