Gecelik Modelleri

TAKİP ET

Gecelik, bayanlar tarafından kullanılan bir kıyafet ürünüdür.

Normal günlerde kullanılabileceği gibi daha çok özel gecelerde tercih edilir. Genç bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilir.

Gecelik Çeşitleri

Birçok gecelik modeli bulunmaktadır. Bunlardan bazıları; saten gecelikler, tül gecelikler, dantelli gecelikler, şortlu takımlar şeklinde sıralanabilir. Kimi gecelikler dizüstü seviyesinde olurken kimisi uzun olur. Fantezi geceliklerde daha çok mini elbise tarzı gecelikler tercih edilir. Uzun gecelik olarak ise yırtmaçlı modeller tercih edilir.

Bazı gecelik modellerinde kendinden destekli sutyen bulunur. Bu tür modeller daha çok tercih edilir. Saten geceliklerde hafif dantel işlemesi şık bir görüntü sağlar. Tül geceliklerde fiyonk işlemeleri sıklıkla tercih edilir. Şortlu takımlarda saten modeller daha çok tercih edilir. Tül geceliklerde daha çok siyah, beyaz ve kırmızı renk tonları tercih edilir. Saten geceliklerde mor, pembe ve kırmızı renk tonları tercih edilir. Saten geceliklerde sabahlık kullanmak geceliğe ayrı bir güzellik katabilir.

Gecelikler sabahlık ile kombine yapılabildiği gibi iç çamaşırı takımı ile de kombine yapılabilir. En güzel geceliklere sahip olmak Dagi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.