Gaziantep Avukatlık Bürosu

TAKİP ET

Hukuki süreçler ve işlemlerin takibi, tamamlanması ve diye adli süreçlerin gerçekleştirilmesi ile ilgili olarak Gaziantep avukat uzman kadrosu ile hizmet vermektedir.

Hukuki süreçler ve işlemlerin takibi, tamamlanması ve diye adli süreçlerin gerçekleştirilmesi ile ilgili olarak Gaziantep avukat uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Su hukuk bürosu olarak hukuksal branşlarda hizmet veren avukatlarımız olmakla beraber hukuk danışmanlığı ile firmalara da hizmet vermektedir.

Gaziantep Avukat Tarafından Verilen Hizmetler Nelerdir?

Su hukuk olarak hukuksal süreci takip etmek ve tüm danışanların soru ve sorunlarını çözmek amacıyla uzman avukatlarımız hizmet vermektedir.

- Danışmanlık yaptığımız firmaların tüm ticari hukuk alanındaki süreçleri takip etmekte ve çözüm süreçlerini en kısa sürede tamamlamaktayız.

- Bireysel hukuk branşları olarak bilinen medeni hukuk, aile hukuku, miras hukuku, ceza hukuku gibi davaların başından sonuna kadar müvekkillerimizin haklarını ve özgürlüklerini korumaktayız. Dava sürecinde uzman avukatlarımızın profesyonel deneyimi sayesinde çok kısa sürede yönlendirme ve bilgilendirme sağlamaktayız.

- Aile hukuku alan bakımından oldukça geniştir. Bu anlamda boşanma, velayet, maddi ve manevi tazminat davalarının süreçleri titizlikle tarafımızca takip edilmektedir.

- Ceza veya ağır ceza davalarında emniyet görevlileri ile birlikte çalışarak kanıtların sağlıklı şekilde toplanmasını avukatlarımız sağlamaktadır.

Uluslararası Hukuk Süreç Takibi

Yurtdışı bağlantılı hukuk süreçlerinin takibi davaların görülmesi esnasında ihtiyaç duyulan müvekkil desteği ve yönlendirmesi uzman avukatlarımız tarafından sağlanmaktadır.

Hukuk Bürosu Müvekkil Süreçleri Nasıl Sağlanmaktadır?

Hukuki süreçler içerisinde oluşan uyuşmazlıkların su hukuk bürosuna başvurması halinde öncelikle kişinin ne tip bir sorun yaşadığı uzman avukatlarımız tarafından dinlenerek detaylı bir rapor oluşturulmaktadır.

Davaya konu olan hukuk süreci konusunda branşına uygun avukatlarımız müvekkilinden alacağı temsil vekaleti ile birlikte dava sürecine dahil olmaktadır. Bu anlamda adli konuda emniyet sürecinden dava sürecine kadar ve davanın istinaf süreci dahil olmak üzere tüm aşamasında gereken savunma ve işlemleri ile ilgilenmektedir.

Avukatlarımız temel avukatlık değerlerini özenle taşımaktadır. Etik değerler hukuk sürecinin tam bağımsızlık ve müvekkil haklarını sonuna kadar sağlaması konusunda çok önemlidir. Avukatlarımızın bağımsız ve tarafsız olarak faaliyetlerini sürdürmesi konuya esas teşkil eden davaların üzerinde titizlikle çalışması ve kanun önünde kanıtların doğru tasnif edilerek adli yargı önünde doğru kararların verilmesinde çok önemli role sahiptirler.

Avukatların mesleki etik ve emsal değerlerinin koruması kamu önünde güvenini sağlamakla yükümlüdür. Bu anlamda savunmalarını hazırlarken objektif ve kanuna uygun olarak hazırlamaktadırlar. Mesleki süreçleri itibariyle sadakat ön planda olmaktadır.

Tüm avukatlarımız Türkiye Barolar birliğine üye ve mesleki faaliyetlerini tam olarak yerine getirme konusunda niteliğe sahiptirler. Bu anlamda Su hukuk bürosu olarak oldukça titiz ve doğru çalışmalar sonucunda adaletin yerine getirilmesi için tüm çalışmaları sağlamaktadırlar.

Müvekkil ile avukat arasındaki süreç saydam, tarafsız ve objektif olmalıdır. Adaleti sağlamak amacıyla müvekkilin en önemli görevi davaya konusu tüm açıklığı netliği ile aktarması olmalıdır. Bu sayede en kısa süre içerisinde müvekkil hakları korunarak hukukun üstünlüğü değeri yerine getirilmiş olmaktadır.

Gaziantep avukat