☰
✕

Galatasaray Şampiyonlar Kupası'nı Kazandı

TAKİP ET

2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nda Galatasaray Madeş Mobilya, şampiyonluğa ulaşarak kupanın sahibi oldu. Kırıkkale'de düzenlenen organizasyonda Ziraat Bankkart ikinci sırayı alırken, Stephan Maar en değerli oyuncu seçildi.

Erkekler voleybolunda 2026 AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası'nın sahibi Galatasaray Madeş Mobilya oldu. Kırıkkale Merkez Yeni Spor Salonu'nda Ziraat Bankkart ile karşı karşıya gelen sarı-kırmızılı ekip, organizasyonu şampiyon olarak tamamladı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen ödül töreninde her iki takımın oyuncularına madalyaları verilirken şampiyonluk kupası Galatasaray'a takdim edildi.

Galatasaray Kupayı Kırıkkale'de Kaldırdı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen 2026 Erkekler AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası, Galatasaray Madeş Mobilya ile Ziraat Bankkart arasındaki mücadeleyle tamamlandı.

Final niteliğindeki karşılaşmanın ardından Galatasaray Madeş Mobilya birincilik kürsüsüne çıkarken Ziraat Bankkart organizasyonu ikinci sırada bitirdi.

Şampiyon takımın madalyaları, Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş ve AXA Sigorta Hasar Başkanı Eray Kangal tarafından verildi.

Galatasaray Madeş Mobilya'nın şampiyonluk kupasını ise Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta Satış, Kurumsal İletişim ve Sağlık Başkanı Sanem Çıngay Buçukoğlu birlikte takdim etti.

Ziraat Bankkart'a İkincilik Madalyaları

Şampiyonlar Kupası'nı ikinci sırada tamamlayan Ziraat Bankkart da ödül töreninde madalyalarını aldı.

Ankara temsilcisinin oyuncularına madalyaları AXA Sigorta Orta Anadolu Bölge Koordinatörü Zafer Korkmaz ile TVF Yönetim Kurulu Üyeleri Simge Gündüz ve İlker Dinçay verdi.

Ziraat Bankkart'ın ikincilik şiltini ise AXA Sigorta Risk Yönetimi Direktörü Emre Taner sundu.

Kupada En Değerli Oyuncu Stephan Maar

Organizasyonun bireysel ödülü de sahibini buldu. Galatasaray Madeş Mobilya forması giyen Stephan Maar, AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası karşılaşmasının en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Maar'a ödülü, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ tarafından verildi. Böylece Galatasaray, takım halinde elde ettiği şampiyonluğun yanında organizasyonun en değerli oyuncu ödülünü de kazandı.

Kırıkkale Merkez Yeni Spor Salonu Açıldı

Şampiyonlar Kupası organizasyonu, Kırıkkale'de yeni bir spor tesisinin açılışına da ev sahipliği yaptı.

Kupa töreni öncesinde Kırıkkale Merkez Yeni Spor Salonu'nun resmi açılış seremonisi düzenlendi. Açılış kurdelesini Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim birlikte kesti.

Törende konuşan Bakan Bak, Şampiyonlar Kupası organizasyonunun düzenlenmesine katkılarından dolayı TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'a teşekkür etti.

Karşılaşmanın Hakemlerine Teşekkür Plaketi

Spor salonunun açılışının ardından karşılaşmada görev yapan hakemler için de plaket takdimi gerçekleştirildi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, müsabakanın başhakemi Ozan Sarıkaya, yardımcı hakemi Koray Yılmazgil ve Görüntülü Değerlendirme Sistemi (GDS) hakemi Eser Türkoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

Kırıkkale'de gerçekleştirilen organizasyon, yeni spor salonunun açılışı, hakemlere teşekkür plaketi verilmesi ve şampiyon takıma kupasının takdim edilmesiyle tamamlandı.