Furkan Celep, İntihar haberini sosyal medyadan paylaştı!

TAKİP ET

Kocaeli İli, Darıca İlçesinde 18 yaşındaki Furkan Celep isimli genç , sosyal medya hesabından intihar edeceğini belirten yazı yı paylaştıktan sonra kayalıklardan atlayarak hayatına son verdi.

Olay gece saatlerinde meydana geldi. Darıca'da falezlerin bulunduğu alanda ceset görenler vatandaşlar durumu hemen Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ölen kişinin Furkan Celep olduğunu belirledi. İtfaiye ekipleri falezlerden aşağı inerek Furkan Celep’in cesedini kıyıya çıkardı 

FURKAN CELEP'İN SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTIĞI O YAZI 
Belkide bu kadar derin, bu kadar hassas bir insan olmamalıydım.Keşke tanrı beni böyle yaratmasaydı diyip duruyorum kendime.Birisi en ufak hakaret bile etse buna üzülüyorum.Biraz üzülünce boğazımın yanıyor, sözcükler çıkamıyor bogazımdan.Merak ediyorum neden kimse bana degerli oldugumu hissetirmiyor ? Neden kimse beni sevmiyor ? Milyarlarca insan olmasına ragmen neden kendimi bu dünyada yalnız ve degersiz hissediyorum ? Biraz daha eglenceli, daha yakışıklı, daha çalışkan mi olmam gerek.Hayat bunları istiyor.Benim bunları karşılayacak ne gücüm ne de umudum var.

Daha iyi görünmek için, insanların beni sevmelerini saglamak için kendimi yormak, yıparatmak, ruhumu bedenimi kirletmek istemiyorum.Neden beni böyle sevmiyorlar ki ? Düşüncelerimi, fikirlerimi, deger verdigim her şeyi sırf diş görünüşüm biraz kötü diye kestirip atıyorlar.Bu konuda önemsiyecegim birisini bulmaya çalıştım (deger vermek istedim, deger görmek istedim özel hissetmek istedim) ama her seferinde ters tepti, dostluklar arkadaşlıklar kurmaya çalıştım olmadı.

Çok sevdigim, uguruna her şeyimi verebilecegim iki dostumu bu konuda üzdügüm için özür diliyorum.Benimle geçirdikleri vakitler için, her şeylerini benimle paylaştıkları için, bana karşı nazik ve iyi kalpli oldukları için, benimle yıllarca birlikte oldukları için ve bana kattıkları her şey için çok teşekkür ediyorum.Onlara burdan bir kucak dolusu kalp yolluyorum.
 
Her şeye rağmen bugünün gelecegini biliyordum, hiçbir zaman yaşlanmayacagımı, düzgün bir hayat yaşamayacagımı biliyordum.Sadece bana bu kadar yakın oldugunu bilmiyordum.Bu dünya yaşamak için çok kötü bir yer, bunu istemiyorum.Son kez bugüne kadar birisini üzdüysem veya kalbini kırdıysam bunun üzgünüm, özür dilerim.Belki burada bulamadıgım huzuru gökyüzünde bulurum.Huzurlu, mutlu ve umut dolu hayatlar sürmeniz dilegi ile hoşçakalın...