FoxnGame İle En Ucuz Uc Sahip Olma

TAKİP ET

FoxnGame sitesi çeşitli online oyunlarda oyun içerisinde herhangi bir ürün satın alma için kullanabileceğiniz e pin, uc ve benzeri para birimlerinin satışını yapmaktadır.

Özellikle de son dönemlerde Pubg oyununa gösterilen revaçla birlikte site içerisindeki pubg e pin satışları da bir hayli artış göstermiştir. Bu bakımdan FoxnGame sitesi üzerinden hem güvenilir şekilde ödeme yaparak uc alabilirsiniz hem de oyun içerisinde istediğiniz kıyafetleri alabilir ve istediğiniz seviyeye atlayabilirsiniz.

Pubg oyunu içerisinde ödeme yapmak için kullanılan para birimi uc olarak geçmektedir. Bu bakımdan en ucuz uc alabileceğiniz site ise FoxnGame sitesidir. Diğer oyun sitelerine nazaran oyun severleri düşünerek ekstra indirimler sunan sitede ayrıca miktarına göre farklı uc seçenekleri de vardır.

En Ucuz UC Seçenekleri 

Pubg oyunu son 3 senedir en çok oynanan online mobil ve bilgisayar oyunudur. Oyun içerisindeki karakterler, giysileri ve grafikler hem keyif verici hem de gerçekçi olduğu için dünya genelinde büyük bir ilgi görmektedir. Bu süreçte oyun içi alışverişlerde kullanabilmeniz için de belli bir miktar ödeme yaparak uc almanız gerekiyor. Bazı görevleri tamamladığınızda sizlere uc tanımlansa da bu her zaman yeterli olmuyor. Bunun için mutlaka foxngame.com sitesine erişim sağlayarak oyun içi alışveriş yapabilmeniz için uc satın alabilirsiniz.
 
FoxnGame sitesinin uc satın alımları için sunduğu seçenekleri sizlere aşağıda maddeler halinde sıraladık.

•    60 Pubg Mobile UC 7,99 TL
•    300 + 25 Pubg Mobile UC 39,99 TL 
•    600 + 60 Pubg Mobile UC 79,92 TL