FİLİSTİNLİ YAZAR ZAHER ELBEK GENÇLERLE BULUŞTU

TAKİP ET

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Cumhuriyet Mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde salon programları devam ediyor.

Gençleri kendi alanında deneyimli yazar veya konuşmacılar ile bir araya getirmek amacı ile yapılan salon programlarına bir yenisi daha eklendi. 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen bir projesi kapsamında, AKÜ İslami İlimler Fakültesi İslami Araştırmalar Kulübü tarafından ilimize konuk olarak getirilen Filistinli Yazar Zaher ELBEK'i Afyonkarahisar Gençlik Merkezinde ağırlandı. Yapılan söyleyişi kapsamında katılımcılar,  Kutsal şehirler listesinde en önemli yere sahip olan ve nice peygamberin kokusunu alan, o kokuyu birçok medeniyete htiren Kudüs'ü birinci ağızdan Filistinli Yazar Zaher ELBEK'ten dinlediler. Kudüs'ün öneminden, tarihinden, yaşanılan sıkıntılardan bahseden yazar ELBERK, Türkiye'nin Filistin’e olan desteğinin önemine dikkat çekti.  Gençlerin soruları cevaplanarak söyleyişi sonrasında Grup İstikametin solisti Ersin ÇEVİK Kudüs ile müzik dinletisi gerçekleştirdi. 

 

Oldukça verimli geçen programa katılarak bu konuda farkındalığı artan gençlerimizi kutluyoruz. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi olarak Filistinli Yazar Zaher ELBEK' e teşekkür eder, Benzer çalışmalarda yer almak isteyen gençlerimizi, Cumhuriyet mahallesinde hizmet veren Afyonkarahisar Gençlik Merkezimize bekliyoruz.