Faik Eşme: Tek Çare Muharrem İnce ve Memleket Partisi

TAKİP ET

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için çalışmalarını ara vermeden sürdüren Memleket partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Faik Eşme, ilçelerde seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ramazan ayı içerisinde sürekli olarak ilimiz merkez ve beldelerinde esnaf, vatandaş ziyaretlerini sürdüren Faik Eşme, bayramlaşma törenleri için gittiği İhsaniye ilçesinde halkla bayramlaştı. 

Parti teşkilat mensuplarıyla birlikte gittiği İhsaniye ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye ve partisine destek isteyen Eşme, İhsaniye’de girilmedik iş yerine çalınmadık kapı bırakmadı.

Vatandaşların samimi karşılamaları nedeniyle memnuniyetini dile getiren Eşme, ülkemizde yaşanan sıkıntılardan kurtulmak için tek çarenin Muharrem İnce ve Memleket partisi olduğunu söyledi. 

Burada yaptığı konuşmada hem iktidarı hem de muhalefeti eleştiren Eşme, 'Sloganlarımız, 'Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan', 'Ne cumhur ne millet, tek yol memleket'. Düzlüğe çıkaracağız bu memleketi. Uçurumun kenarından çekip alacağız. Ne Erdoğan ile olur, ne Erdoğan'ın eskileriyle olur. İkisi de olmaz, üçüncü bir yol lazımdı, üçüncü bir yol. Onun için yollardayız” dedi.

İhsaniye ilçesinin ardından Döğer ve Üçlerkayası köylerine giden ve burada vatandaşlarla bayramlaşan Memleket Partisi Milletvekili adayı Faik Eşme, vatandaşlardan destek istedi.




Faik Eşme Memleket Partisi Memleket Partisi milletvekili adayı