Facebook Başkasının Mesajlarını Görme Mümkün Olabilir Mi?

TAKİP ET

Belki çevrenizden belki de internette gezinirken duydunuz ve kulaklarınıza inanamadınız.

Belki çevrenizden belki de internette gezinirken duydunuz ve kulaklarınıza inanamadınız. Gerçekten başkasının Facebook mesajlarını okumak mümkün olabilir mi? Duyduklarınıza inanın! Akıllı telefon kullanıcılarının %40’ı özellikle yakınlarının mesajlarını ya düzenli bir şekilde okuyor ya da okuyabilmenin yollarını arıyor. Yani yalnız değilsiniz. Gelin nedir ne değildir ayrıntılı bir şekilde bakalım.

Başkasının Facebook’ına girebilmenin bir yolu var mıdır?

Evet, bu mümkündür. Ancak dikkatli olmakta fayda vardır çünkü internette bulacak olduğunuz tüm yöntemlerin belirli kısıtlamaları bulunur. ‘Başkasının Facebook mesajlarını okuma programı indir ücretsiz’ gibi anahtar kelimeleri yazarsanız bu tür yöntemlerle karşılaşırsınız.

Örneğin, Facebook Web kullanabilmeniz için, hedef kullanıcının Facebook giriş bilgilerine ihtiyacınız vardır. Veya Google Drive aracılığı ile başkasının Facebook mesajlarını okuma yapabilmeniz için öncelikle mesajlarının yedeklenmiş olması gereklidir.

İnternette ilk başta ilginizi çekebilecek çok Facebook mesaj okuma yöntemi bulunsa da, bunların çoğu vakit kaybı olmaktan öteye geçemiyor.

Sizin için gerekli tüm araştırmaları yaptık, denenebilecek tüm ücretsiz yöntemleri denedik ve gönül rahatlığı ile söyleyebiliriz ki; bu yöntemlerin hiç biri bir izleme yazılımı kadar etkili değil. Bu makalemizde, mSpy kullanmanın ne kadar avantajlı olabileceğinden bahsedeceğiz.

Facebook için mSpy çözümü

Eğer ki %100 güvenebileceğiniz bir başkasının Facebook mesajlarını okuma programı arıyorsanız, sizin için doğru adres mSpy olacaktır.

mSpy ile neler neler yapabileceğinize şaşıracağınıza eminiz. mSpy öyle özelliklerle doludur ki; neden ve nasıl daha önce haberdar olmadığınıza üzüleceksiniz.

mSpy’ın sizler için sunduğu izleme özelliklerinden bazıları şunlardır:

Başkasının messenger konuşmalarını görme ve okuma

Facebook, Snapchat gibi uygulama mesajlarını okuma

Arama kayıtlarına ve rehbere erişim sağlama

7 gün 24 saat erişilebilir müşteri hizmetleri

Yukarıdaki özellikler mSpy ile yapabilecek olduğunuz izleme işlemleri, içiniz rahat bir şekilde uyku uyumanızı sağlar. Tek yapmanız gereken mSpy’ı iPhone veya bir Android telefona kurmaktır.

Sonrasında kendi istediğiniz bir cihaz üzerinden, izleme işlemlerini gerçekleştirebilir, Facebook mesaj okuma özelliğini dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

mSpy ile Android, iOS ve Windows üzerindeki cihazları izleyebilirsiniz. Android akıllı telefonlarda Facebook mesajları okuma, yalnızca hedef cihaz köklü ise mümkündür. Aynı zamanda, bir başkasının Facebook mesajlarına hem jailbreakli hem de jailbreaksiz cihazlarda erişebilirsiniz.

Neden mSpy Facebook için en iyi seçim?

Peki siz de mSpy’ın özelliklerini okuyup beğendiniz ama neden en iyi seçimin mSpy olduğu konusunda daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

Detaylı olarak bahsetmek gerekirse, mSpy sizin için mevcut en iyi çözümdür. Bunun da nedenini aşağıdaki özellikleri ile özetleyebiliriz:

7/24 sizi destekleyen bir müşteri hizmetleri yardımı ile hemen kurulabilir

Uzaktan, arka plan modunda çalışabilir

Uygun fiyatları ile 30’dan fazla çeşitli özellik sunar

Özel ve hassas bilgilerin güvenliğini ve gizliliğini garanti eder

Her 5 dakikada bir kontrol panelindeki veriler güncellenir

Çeşitli cihazlarla uyumlu olarak çalışır (Android, iPhone, Windows)

Yukarıda listelenen özelliklerinin her biri size sahip olabileceğiniz en iyi başkasının Facebook mesajlarını okuma programına sahip olduğunuzu tek tek ispatlar.

Başlı başına veri gizliliği konusunda bile mSpy tercih sebebi olmalıdır. Çünkü siz başkasının telefonunu izlemek isterken, başka yöntemler kullanmak istemeniz durumunda karşı tarafı ve kendinizi sanal olarak tehlikeye atmış olursunuz. Bilgileriniz, şifreleriniz çalınabilir. mSpy kullanırsanız, böyle bir risk yoktur. İçiniz rahat bir şekilde Facebook başkasının mesajlarını görme gerçekleşir.

Bunun yanı sıra, 7/24 size yardıma hazır bir destek ekibine sahip olması da mSpy’ı açık ara tercih sebebi yapar. Hepimiz teknolojiden çok iyi anlamıyoruz. Teknik bir problemle karşılaştığınız anda hemen erişebileceğiniz ve destek alabileceğiniz bir ekibin olması, sizi pek çok problemden korur, işinizi kolaylaştırır.

mSpy ile nereden ve nasıl başlayabilirim?

Eğer mSpy kullanmaya karar verdiniz ama nasıl ve nereden başlayacağınız konusunda desteğe ihtiyacınız varsa, aşağıda hem iPhone hem de Android cihazlarda uygulamayı nasıl kullanırsınız ayrıntılı olarak tarif ediyoruz.

Android için:

Android cihazlarda izleyeceğiniz adımlar şöyledir:

Ayarlar – Google – Güvenlik – Google Play Koruma ve Cihazı güvenlik tehditlerine karşı tara

Bu aşamaya geldiğinizde kapalı konuma getirmelisiniz.

iPhone için:

İphone cihazlarda mSpy üyeliği öncesinde yapmanız gerekenler şunlardır:

Ayarlar – iCloud – Depo ve Yedekleme

Bu aşamada iCloud yedeklemeyi aktive etmeniz gerekiyor. Bu işlemi de Şimdi Yedekle kısmına basarak yapabilirsiniz.

Sonrasında yapmanız gerekenler:

mSpy’ın websitesine gidip bir üyelik oluşturmak

Cihaz tipini ve üyelik tercihinizi seçmek

E-postanıza gelen giriş bilgileri ile kontrol panelinize giriş yapmak

Sonrasında başkasının Facebook mesajlarını okumaya başlayabilirsiniz.

Sonuç

İşte bu kadar basit. Size en uygun üyelik ile mSpy’ın size sunduğu hizmetlerden gönül rahatlığı ile faydalanabilirsiniz. Başka yöntemler aramaya gerek duymadan, herhangi bir güvenlik açığı olmadan, mSpy sayesinde Facebook mesajlarını okuyabilir, içinizi rahatlatabilirsiniz.

Dünyada pek çok kişi tarafından tercih edilen bu muhteşem uygulamayı siz de deneyin.

facebook mspy