Eskişehirspor – Pazarspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

TAKİP ET

Eskişehirspor kendi sahasında Pazarspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Beyaz Grupta Eskişehirspor ile Pazarspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Eskişehirspor – Pazarspor maçı ne zaman, hangi kanalda.. Eskişehirspor - Pazarspor canlı izle..

Eskişehirspor kendi sahasında Pazarspor'u konuk ediyor. TFF 2.lig Beyaz Grupta Eskişehirspor ile Pazarspor takımı karşı karşıya gelecek. Peki Eskişehirspor – Pazarspor maçı ne zaman, hangi kanalda..

Geçtiğimiz hafta Kırklarelispor’a deplasmanda 3-2 mağlup olan Eskişehirspor bugün kendi saha ve seyircisi önünde Pazarspor'u konuk edecek.

ESKİŞEHİRSPOR EVİNDE GALİP GELMEK İSTİYOR
Ligde ilk 3 maçında bir galibiyet, bir mağlubiyet ve bir beraberlik ile 4 puan toplayan Eskişehirspor evinde oynayacağı bu maçtan galip gelerek taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor

Eskişehirspor – Pazarspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta?
Eskişehirspor – Pazarspor maçı 26 Eylül 2021 (bugün) saat 19:00 itibari ile başlayacaktır.

Eskişehirspor – Pazarspor Puan Durumu
Ev sahibi Eskişehirspor takımı ligde oynadığı üç karşılaşmada 1 galibiyet, bir mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan topladı. Puan cetvelinin 10. sırasında yer alıyor. Pazarspor ise 1 galibiyet alarak 3 puan topladı. Puan cetvelinin 15.sırasında bulunuyor.  

Eskişehirspor – Pazarspor Maçı nerede oynanacak
Karşılaşma Eskişehir Yeni Stadyumda oynanacak

Eskişehirspor – Pazarspor Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Edinilen bilgiye göre Eskişehirspor’un, ligde karşılaştığı maçlarını canlı yayınlayan Eskişehir’in televizyonu ES TV, bugün yine güzel bir yayına imza atmaya hazırlanıyor. ES TV, bugün oynanacak olan Pazarspor maçını da canlı yayınlayacak. Bu sayfanın altında canlı yayın bulunmaktadır. Maçtan önce ve maçtan sonra yapılacak canlı yayınlarla Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’ndan maçın heyecanı yaşanacak. Saat 19.00’da sporseverler maçı canlı olarak izlemenin keyfini yaşayacak.

eskişehirspor pazarspor hangi kanalda canlı izle